Σοφία Βογιατζάκη: «Έχω βιώσει έντονα την απώλεια»
Showbiz

Σοφία Βογιατζάκη: «Έχω βιώσει έντονα την απώλεια»

Η Σοφία Βογιατζάκη πριν από περίπου πέντε μήνες «έχασε» τη μητέρα της και το κενό που έχει αφήσει πίσω της είναι δυσαναπλήρωτο.

Η αγαπημένη ηθοποιός μιλά για τις απώλειες που έχει βιώσει στη ζωή της τις οποίες δε κατάφερε ποτέ να ξεπεράσει.

-Πριν από λίγο καιρό «έχασες» τη μητέρα σου...

«Η μαμά μου «έφυγε» στις 23 Ιανουαρίου, είναι πρόσφατο... Είναι κάτι που δεν μου κάνει καλό να το συζητάω, το συζητάω μόνο στους πολύ δικούς μου ανθρώπους. Η μαμά δεν φεύγει ποτέ, είναι μέσα μας, είναι παντού, ό,τι είμαστε το χρωστάμε σ' αυτήν, είμαστε κομμάτι της... Μέναμε μαζί με τη μητέρα μου, όπως και με τ' άλλα δύο αδέλφια μου, τον αδελφό και την αδελφή μου. Έτσι είναι η ζωή, το "μόνο βέβαιο είναι ότι ερχόμαστε και κάποια στιγμή θα φύγουμε, όλα τα άλλα είναι αβέβαια. Ακόμα κι 860 χρόνων αν είναι ο άνθρωπός σου... Όσο και να είναι ηλικιακά, η απώλεια της μάνας δεν παλεύεται, νομίζω ότι είναι η πιο δύσκολη στιγμή στη ζωή κάθε ανθρώπου. Ειδικά αυτή η μάνα, που είχα... Αυτό που ήταν... Συγκλονιστικός άνθρωπος η μάνα μου... Είναι κάπου, είναι παντού, είναι δίπλα μας, μας φροντίζει, μας προστατεύει, δεν θα πάψει ποτέ να μας φροντίζει...».

-Στο παρελθόν έχεις βιώσει αρκετές απώλειες...

«Έχω «χάσει» τον μπαμπά μου, πριν από πολλά χρόνια, το 2004, έχω «χάσει», πριν, τη γιαγιά και τον παππού μου, που ήμασταν πολύ δεμένοι, καθώς μέναμε όλοι μαζί με το γιαγιάδες και τους παππούδες, έτσι το δέσιμο ήταν μεγάλο. Έχω «χάσει» φίλο μου κολλητό, που «έφυγε» ξαφνικά 30 χρόνων κι ακόμα και τώρα, όταν μαζευόμαστε μαζί με την παρέα, ακόμα τον περιμένουμε να έρθει... Έχω βιώσει έντονα την απώλεια. Έχω «χάσει» αγαπημένα σκυλιά... Όσο πιο πολλά περιστατικά απώλειας βιώνεις, το συνηθίζεις... Εδώ δεν συνηθίζεται με τίποτα, γιατί οποιαδήποτε απώλεια δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την απώλεια της μάνας.

-Δεν είχες την ίδια αίσθηση με την απώλεια του πατέρα σου;

«Όταν «χάσαμε» τον μπαμπά, έκλαψα, χτυπήθηκα, στενοχωρήθηκα, πέρασαν τα χρόνια… Μετά από 3 χρόνια τον έβλεπα παντού δίπλα μου, στα φανάρια, καθώς περπάταγα στο δρόμο… Έτσι μου βγήκε… Για τον πόνο με την απώλεια της μάνας δεν υπάρχουν λόγια, δεν ξέρω πώς να το πω...».

-Υπάρχει η αίσθηση ότι «κόβεται» ο ομφάλιος λώρος και «μεγαλώνει» απότομα;

«Ναι, λένε ότι είναι η πραγματική ενηλικίωση, αυτό λένε οι ψυχολόγοι, καλά τα λένε, αλλά δεν παλεύεται το κενό... Είναι δυσαναπλήρωτο. Δεν μπορώ να διανοηθώ ότι δεν θα ξαναπάρω τηλέφωνο τη μαμά μου... Τώρα στο σπίτι είμαι με την αδελφή και τον αδελφό μου. Όλοι μαζί μέναμε», είπε στο Λοιπόν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved