Σπύρος Χατζηαγγελάκης: «Πρέπει πρώτα να συμφιλιωθώ με τον εαυτό μου»
Showbiz

Σπύρος Χατζηαγγελάκης: «Πρέπει πρώτα να συμφιλιωθώ με τον εαυτό μου»

Η σειρά-φαινόμενο «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» συνεχίζει για όγδοη σεζόν στον ΑLΡΗΑ και ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης μόνο τυχερός νιώθει γι’ αυτό που του συμβαίνει.

Ο ηθοποιός από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο θα βρεθεί για τέταρτη χρονιά στο τηλεοπτικό του σπίτι και μιλά για τη συνεργασία του με τη Μαρία Χάνου αλλά και για το πως ξεκίνησε το πάθος του για τη φωτογραφία.

Με τη Μαρία Χάνου είχατε ξανασυνεργαστεί;

«Είναι η πρώτη φορά».

Αρκεί κάποιος να είναι σωστός επαγγελματίας ή παίζει ρόλο και η χημεία μεταξύ δυο πρωταγωνιστών;

«Η χημεία παίζει τεράστιο ρόλο και με τη Μαριά την έχουμε σε μεγάλο βαθμό, γεγονός που βοηθάει πολύ και το γύρισμα. Εχουμε ταιριάξει πολύ και έχουμε γίνει πολύ καλοί φίλοι κι εκτός πλατό».

Η «Μουρμούρα» είναι η πρώτη σας τηλεοπτική δουλειά. Πέσατε σε καλή περίπτωση.

«Ηταν ήδη μια πολύ επιτυχημένη σειρά, με ένα τιμ ανθρώπων που δούλευαν ήδη σε αυτήν, την αγαπούσαν και ήξεραν τον μηχανισμό της. Ημουν μόνο τυχερός».

Αν και σας είχαν κάνει πρόταση και για άλλες σειρές, σε τι διέφερε η «Μουρμούρα» και την επιλέξατε;

«Είναι αξιοπρεπέστατη και δεν προσβάλλει τη νοημοσύνη του κοινού. Είναι ειλικρινής, μια ρομαντική κωμωδία που έχει σκοπό να ψυχαγωγήσει και τίποτε άλλο».

Η σειρά θα συνεχίσει και του χρόνου.

«Είναι ευτύχημα για μας. Αυτό σημαίνει ότι ο κόσμος την έχει αγαπήσει πραγματικά».

Έχετε και πάθος για τη φωτογραφία. Αυτό πώς ξεκίνησε;

«Εντελώς τυχαία εδώ και τρία χρόνια. Πήρα μια κάμερα, είδα ό,τι κόβει το μάτι μου και ξεκίνησα να πειραματίζομαι. Είναι το αγχολυτικό μου, μια έκφραση προσωπική και καλλιτεχνική».

Εχετε σκεφτεί να κάνετε κάτι περισσότερο, όπως μια έκθεση φωτογραφίας;

«Ναι, αλλά πρέπει πρώτα να συμφιλιωθώ με τον εαυτό μου και να ξέρω ότι έχει κάτι να προσφέρει σε αυτόν που θα τη δει. Είμαι στη διαδικασία που το σκέφτομαι», είπε στο tv24.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved