Αγνώριστη η Σίσσυ Χρηστίδου! Έχασε πολλά κιλά και εξηγεί πώς το έκανε
Showbiz

Αγνώριστη η Σίσσυ Χρηστίδου! Έχασε πολλά κιλά και εξηγεί πώς το έκανε

Η Σίσσυ Χρηστίδου κατάφερε μετά από σωστή διατροφή που ακολούθησε να χάσει τα παραπανίσια κιλά που την ταλαιπωρούσαν και η αλλαγή στο σώμα της είναι θεαματική!

Η Σίσσυ Χρηστίδου έχει μείνει μισή! Φέτος το καλοκαίρι τη βρίσκει πιο αδύνατη από ποτέ! Πώς τα κατάφερε όμως;

Μετά από πολλές ερωτήσεις από τους followers της, η ίδια αποφάσισε να μιλήσει για αυτό μέσα από βίντεο στο κανάλι της στο youtube, εξηγώντας τον τρόπο με τον οποίο κατάφερε να χάσει τα κιλά που ήθελε γράφοντας:

"Ναι βρίσκομαι σε δίαιτα, ναι έχει πάει αρκετά καλά το πράγμα. Καταρχάς βρίσκομαι ακόμα σε διαδικασία, οπότε δεν είμαι έτοιμη να σας μιλήσω γι’ αυτό. Δεν υπάρχει όμως κάποια μαγική συνταγή αν περιμένετε. Δεν έχω πάει σε κάποιον διαιτολόγο. Έχω μεγάλη εμπειρία από δίαιτες, οπότε έχω πάρει κάποια πράγματα και τα έχω αναμείξει.

Έχω κάποιες δικές μου συνταγές και σε συνεργασία με τον παθολόγο μου κάναμε κάποια πράγματα. Δεν μπορούσα να κάνω άλλη μία δίαιτα κρέας-σαλάτα, οπότε έκανα δικές μου συνταγές και με βοήθησε να έχω και υδατάνθρακες και γλυκά μέσα. Θέλω απλά να κάνω τα πράγματα σωστά, καταλαβαίνω γιατί με βομβαρδίζετε με ερωτήσεις και μοιραζόμαστε τον ίδιο καημό".

Δείτε όλα όσα είπε για τη δίαιτα που ακολουθεί αλλά και τις πρόσφατες φωτογραφίες της χωρίς ρετούς και φίλτρα και η αλλαγή στο κορμί της είναι εντυπωσιακή!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved