Ο σκληρός Δούκας μιλάει για τη γυναίκα του και.. λιώνει
Showbiz

Ο σκληρός Δούκας μιλάει για τη γυναίκα του και.. λιώνει

Ο Λεωνίδας Κακούρης μπορεί να είναι λίγο παραπάνω σκληρός στις «Άγριες Μέλισσες», όμως στη ζωή του είναι αλλιώτικος.

Είναι παντρεμένος με την Αλίκη του και αποκάλυψε, ότι δεν έχει καταλάβει πώς πέρασαν 19 χρόνια κοινής πορείας, ενώ ακόμη μίλησε για το πώς γνωρίστηκαν. «Με την Αλίκη είμαστε μαζί δεκαεννέα χρόνια, ούτε εκείνη ούτε εγώ, έχουμε καταλάβει πώ πέ­ρασαν», είπε για αρχή.

Πώς γνωριστήκατε;

Ήταν το 2001 οτις πρόβες της ροκ όπερας «Μό­λα: Η μουσική του Ανέμου» του Νίκου Καρβέλα σε σκηνοθεσία Γιάννη Κακλέα στο Παλλάς. Εγώ συμμετείχα στην παράσταση, εκείνη ήταν μέλος της ορχήστρας παίζοντας βιόλα. Μια μέρα εκεί που προχωρούσα στο διάδρομους του θεάτρου με πλησιάζει για να μου δώσει χαιρετι­σμούς από μια φίλη. Ξαφνικά, άρχισα να νοι­ώθω την καρδιά μου να χτυπάει πιο δυνατά. Με το που βρεθήκαμε οι δυο μας, υπήρξε μια αρμο­νία ανάμεσα μας.

Μετά την πρώτη έλξη , τι εκτίμησες σε εκεί­νη;

Πως να το περιγράψω! Η Αλίκη είναι από τους πιο αυθεντικούς και γλυκούς ανθρώπους που έχω γνωρίσει στη ζωή μου. Γεμάτη καλοσύνη. Αποδεικνύει έμπρακτα την αγάπη της, με πρά­ξεις. Μου έχει σταθεί σ' όλες τις δύσκολες στιγμές μου. Δεν το έχει με τα λόγια, αλλά αυτά που λέει τα εννοεί. Την θαυμάζω για τον τρόπο που μεγαλώνει τα παιδιά μας, καθώς εγώ απορρο­φημένος από τη δουλειά τα έχω αφήσει όλα επάνω της.

Ταιριάζουν οι χαρακτηρες σας;

Οι πυρήνες μας ταιριάζουν, οι συμπεριφορές μας είναι διαφορετικές. Η Αλίκη είναι πιο απλή, πιο οργανωτική και πιο αποτελεσματική στα πρακτικά πράγματα. Πολύ σχολαστική. Εγώ πάλι έχω οργανώσει το δικό μου σύμπαν μέσα από ένα χάος που πυροδοτεί η δουλειά μου.

Τι δεν αντέχεις σε μια σχέση;

Τη ζήλεια και την πίεση, την αμφιβολία, την γκρίνια, τις εκρήξείς. Απέχω απ' όλες αυτές τις συναισθηματικές εκδηλώσεις. Σίγουρα ποτέ δεν θα εμποδίσω την Αλίκη να βγει με τις φίλες της, ούτε θα μπω σε φάση να την ρωτάω επίμονα για το που ήταν και τι έκανε, αυτό το μοντέλο σχέσης μου αρέσει, χωρίς να σημαίνει πως δεν ενδιαφέρομαι για εκείνη. Αλλωστε, μετά από τόσα χρό­νια κοινής πορείας, όλα αυτά τα ζητήματα τα έχουμε λύσει.

Υπάρχει κατά τα γνώμη σου μυσακό για να αντέξει μια σχέση στον χρόνο;

Δεν είναι εύκολο, πόσο μάλλον που στην εποχή μας ψάχνουμε πάντα για κάτι παραπάνω, αφή­νοντας αυτήν τη διάθεση να μας κατευθύνει. Μπορεί όμως τα συναισθήματα να μην είναι πάντα παρόντα, υπάρχουν όμως μέσα μας και είναι θέμα χρόνου κάτι να συμβεί για να βγουν στην επιφάνεια. Οπωσδήποτε, βοηθάει να κρ­τηθεί μια σχέση ζωντανή το να μην φοβάσαι να ανοιχτείς στον άνθρωπο σου. Αν κάτι σε βασανίζει, να το συζητήσεις μαζί του με αγάπη, βρί­σκοντας τη λύση.

Ποιος επωμίσθηκε στο σπίτι τα περισσότε­ρα βάρη κατά τη διάρκεια του εγκλεισμού;

Σ' αυτήν την κουραστική και απαιτητική πε­ρίοδο η Αλίκη επωμίσθηκε τα περισσότερα βάρη, εγώ κουβαλάω φορτίο μεγάλης και έν­τονης ψυχικής και σωματικής δραστηριότητας. Περιμένουμε το καλοκαίρι για να ξεκουραστούμε. Το θέμα είναι πως όταν εμείς κάνουμε σχέδια, ο θεός γελάει.

Ιδανικές διακοπές;

Να ξυπνάς δίπλα στο κύμα, να κάνεις βουτιές με τους φίλους να γνωρίζεις ανθρώπους, να διαβά­ζεις, να φιλοσοφείς, να κάνεις έρωτα. Βέβαια, από τότε που με την Αλίκη γίναμε γονείς, δεν είναι έτσι οι διακοπέβ μας. Πρώτα απ' όλα για να πάμε οικογενειακώς κάπου, χρειάζεται πολύ κουβάλημα!

Πηγή: Grande

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved