Γιώργος Λασκαρίδης: Από το MasterChef σε γνωστή δισκογραφική εταιρία!
Showbiz

Γιώργος Λασκαρίδης: Από το MasterChef σε γνωστή δισκογραφική εταιρία!

Απίστευτο κι όμως αληθινό το νέο βήμα του Γιώργου Λασκαρίδη, ο οποίος έγινε γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του στο MasterChef 4.

Ο πιο πολυσυζητημένος παίκτης του φετινού MasterChef, αποκάλυψε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, μια απροσδόκητη συνεργασία με γνωστή δισκογραφική εταιρία.
Πιο συγκεκριμένα, με ανάρτηση που έκανε ο πρώην παίκτης του ριάλιτι μαγειρικής, ενημέρωσε τους διαδικτυακούς του φίλους και τους θαυμαστές του πως εντάχθηκε στην Panik Entertainment Group, μία από τις πιο επιτυχημένες δισκογραφικές εταιρίας στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή.

«Το πρώτο βήμα για να κανείς κάτι καινούριο, είναι η απόφαση ότι δεν μένεις στάσιμος, ποτέ. Μια καινούργια συνεργασία μόλις ξεκίνησε @panik_entertainment_group», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της φωτογραφίας που πόσταρε ο Γιώργος Λασκαρίδης, στην οποία τον βλέπουμε να ποζάρει μέσα στα γραφεία της Panik Records.

Ο ταλαντούχος σεφ και ένας από τους πιο πολυσυζητημένους διαγωνιζόμενους του φετινού MasterChef και η Panik Entertainment Group θα αποκαλύψουν τα πρώτα σχέδιά τους τις επόμενες μέρες.

Ακόμη δεν έχει γίνει τίποτα γνωστό!


Δείτε την ανάρτησή του στη gallery που ακολουθεί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved