Η Σοφία Λεοντίτση με μαγιό- Έτσι είναι το κορμί της μετά την πρώτη γέννα
Showbiz

Η Σοφία Λεοντίτση με μαγιό- Έτσι είναι το κορμί της μετά την πρώτη γέννα

Η Σοφία Λεοντίτση, η οποία έγινε γνωστή μέσα από το My Style Rocks, έγινε μανούλα πριν ένα χρόνο και… έχει καταφέρει να επανέλθει στη φόρμα της.

Η πρώην παίκτρια ξεκίνησε νωρίς τις βουτιές με τον γιο της και έχει ποστάρει αρκετές φωτογραφίες στο Instagram με μπικίνι και χωρίς φυσικά καμία επεξεργασία, αφού άλλωστε δεν χρειάζεται, μιας και έχει τέλειες αναλογίες!

H Σοφία Λεοντίτση μετά το ριάλιτι μόδας είδε τη ζωή της να αλλάζει, αφού παντρεύτηκε και απέκτησε ήδη το πρώτο της παιδί. Η νεαρή καλλονή μπορεί να έχει αποκτήσει τη δική της οικογένεια, όμως δεν αμελεί τον εαυτό της. Προσέχει τη διατροφή της και γυμνάζεται συστηματικά και τα αποτελέσματα είναι εμφανέστατα.

Η Σοφία Λεοντίτση διαθέτει ένα αψεγάδιαστο κορμί ακόμα και μετά τη γέννα και θα τρίβετε τα μάτια σας με τις υπέροχες φωτογραφίες που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram! Χωρίς να χρησιμοποιήσει photoshop ή φίλτρα, όπως κάνουν οι περισσότεροι στα social media, η Σοφία Λεοντίτση ανέβασε τις πρώτες φωτογραφίες της με μαγιό για φέτος και είναι απλά εντυπωσιακή! Δείτε την!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved