Μπουρδούμης - Δροσάκη: Μάθετε όλες τις λεπτομέρειες του γάμου τους
Showbiz

Μπουρδούμης - Δροσάκη: Μάθετε όλες τις λεπτομέρειες του γάμου τους

Παντρεύτηκαν το απόγευμα του Σαββάτου κάτω από άκρα μυστικότητα ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και η Λένα Δροσάκη, λίγο πριν υποδεχτούν το πρώτο τους παιδί!

Το ζευγάρι είχε δημοσιεύσει την αναγγελία του γάμου του η οποία όμως δεν ανέφερε ακριβή ημερομηνία! Συγκεκριμένα η αγγελία ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης, κάτοικος Αθηνών, γεννηθείς εις Αθήνας, του Αναστασίου και της Αθηνάς το γένος Ανεστοπούλου και η Ελένη Δροσάκη, κάτοικος Κολωνού, γεννηθείσα εις Πάτρας, του Χρήστου και της Γεωργίας το γένος Κουτσογιάννη, πρόκειται να έλθουν σε γάμο που θα γίνει εις Πάτρας».

Ο γάμος τους έγινε στα Βραχνέικα, μία πολύ όμορφη παραθαλάσσια περιοχή λίγο έξω από την Πάτρα, στην ιδιαίτερη πατρίδα της νύφης.

Οι καλεσμένοι ήταν μόλις 25 άτομα! Τελικά το μυστικό αποκάλυψαν οι δυο κουμπάροι του νεόνυμφου ζευγαριού, ο ηθοποιός Άγγελος Μπούρας και η δημοσιογράφος Βένια Καραγιάννη μέσω instagram.

Το πρωινό αποκάλυψε λεπτομέρειες του γάμου τους και έδειξε και τις μπομπονιέρες αλλά μάθαμε τα πάντα και για το after wedding!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved