Τροχαίο για την Αμαλία Κωστοπούλου στην Καλιφόρνια
Showbiz

Τροχαίο για την Αμαλία Κωστοπούλου στην Καλιφόρνια

Η Αμαλία Κωστοπούλου είχε σοβαρό τροχαίο στην Καλιφόρνια, όπου ζει και εργάζεται μετά την αποφοίτησή της από το Μπέρκλεϊ.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της Espresso, το απόγευμα της Δευτέρας και ενώ η 23χρονη Αμαλία οδηγούσε κανονικά σε δρόμο του Λος Άντζελες, οδηγός διερχόμενου αυτοκινήτου παραβίασε το Stop με αποτέλεσμα να πέσει πάνω της με μεγάλη ταχύτητα. Το αυτοκίνητο της Αμαλίας αναποδογύρισε τουλάχιστον τρεις φορές από τη σφοδρότατη σύγκρουση, τραυματίζοντάς την.

Η κόρη της Τζένη Μπαλατσινού και του Πέτρου Κωστόπουλου είχε «άγιο», καθώς μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με κατάγματα.

Η Τζένη Μπαλατσινού ταξίδεψε στην Αμερική για να είναι στο πλευρό της κόρης της.

Ο Άρης Καβατζίκης είπε στον αέρα του Πρωινού: «Η Αμαλία είχε ένα πολύ πολύ σοβαρό αυτοκινητιστικό στο Λος Άντζελες. Σήμερα μπορούμε να το πούμε και έχουμε μια πολύ ασφαλή πληροφορία. Να πούμε πως πραγματικά κινδύνευσε πολύ η Αμαλία. Έκανε δύο πολύ σοβαρά χειρουργεία και αυτή τη στιγμή είναι σε κέντρο αποκατάστασης. Ευτυχώς το παιδί θα περπατήσει. Αυτό είναι το πιο αισιόδοξο.

Οι γονείς της είναι καλά. Η Τζένη είναι εκεί, βρέθηκε στο πλευρό της από την πρώτη στιγμή. Το ουσιαστικό και το σημαντικό είναι πως η Αμαλία είναι καλά και θα περπατήσει. Γιατί είχαν και αυτή την αγωνία στο σπίτι τους. Το μήνυμα είναι αισιόδοξο και για αυτό το λέμε και σήμερα»!

Δείτε όλα όσα είπε ο Άρης Καβατζίκης στον αέρα του Πρωινού.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved