Ο νικητής του MasterChef που έγινε «αγρότης»
Showbiz

Ο νικητής του MasterChef που έγινε «αγρότης»

Το νέο εγχείρημα του MasterChef σε φάρμα του Πηλίου

Η πανδημία που πλήττει όλο τον κόσμο άλλαξε τα σχέδια του Τιμολέοντος Διαμαντή, που έμεινε στην Ελλάδα. Ο νικητής του «MaterCef 2» πέρυσι το καλοκαίρι είχε αναλάβει ένα από ία καλύτερα εστιατόρια τπς Σουηδίας, όμως φέτος αναγκαστικά η συνεργασία διακόπηκε, αφού ήταν αδύνατον να ταξιδέψει στο εξωτερικό. Ετσι, ο αγαπημένος σεφ, που δεν σταματά να γεννά ιδέες, αποφάσισε να αξιοποιήσει το ταλέντο του στον τόπο του. Γεννημένος στον Βόλο, όπου και ζει, οΤιμολέων Διαμαντής εδώ και λίνο καιρό έχει αναλάβει την επιμέλεια της Φόρμας Καραΐσκου στο Πήλιο, που φέτος δημιούργησε εστιατόριο ανοιχτού τύπου.

«Ήταν η φυσική εξέλιξη των πραγμάτων να μείνω στον τόπο μου. Αλλωστε, έχω να κάτσω από το 2015 και ήθελα να δω και την αγορά εδώ, τις βάσεις που έχουμε, αν θα εξελιχθεί το πρότζεκτ στο μέλλον και να δούμε τι ζητά ο κόσμος. Υπάρ­χουν πολλά πράγματα αυτοφυή που δεν χρειά­ζεται να τα καλύψουμε με κρέας», δηλώνει στο «Secret», ενώ αποκαλύπτει πως σχεδιάζει και εκ­δηλώσεις με guest εμφανίσεις από το εξωτερικό.

«Θέλω να φέρω Ελληνες που δουλεύουν στη Σκανδιναβία με 3 αστέρια Michelin, να πάρω ιδέ­ες και να μας δείξουν και κάτι διαφορετικό». Οσο για τη φάρμα, ο Τιμολέων είναι πολύ χαρού­μενος για ό,τι έχει στηθεί. «Φρέσκα φρούτα και λαχανικά, αρώματα βοτάνων, πιάτα με έμπνευση, μαθήματα μαγειρικής, οικογενειακές στιγμές, άνετη διαμονή, δραστηριότητες και παρτυ στη φύση. Με έμφαση στην αληθινή γεύση και τον σεβασμό προς το περιβάλλον», δηλώνει και επι­σημαίνει: «Στην αυλή υπάρχουν τραπέζια, ξυλόφουρνος και τα περισσότερα πιάτα είναι vegan. Χρησιμοποιούμε λίγο κρέας και αρκετά λαχανι­κά και τυριά. Εγώ έχω την επιμέλεια. Οργάνωσα όλο το πρότφκτ και όλοι είμαστε πολύ περήφα­νοι για το αποτέλεσμα».

Οσο για τους επισκέπτες, όπως δηλώνει ο γνω­στός σεφ. νιώθουν απόλυτη ασφάλεια, αφού «ο χώρας είναι τεράστιος, οι αποστάσεις μεταξύ των τραπεζιών, μεγάλες, ενώ διαθέτουμε βιολογικό αντισηπτικό από δικά μας βότανα».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved