Αλέξης Παππάς: «Μου έκαναν πρόταση να είμαι ο Bachelor στον Alpha»
Showbiz

Αλέξης Παππάς: «Μου έκαναν πρόταση να είμαι ο Bachelor στον Alpha»

Αλέξης Παππάς: Ο ηθοποιός που παρακολουθούμε στις 8 λέξεις του ΣΚΑΪ αποκαλύπτει το παρασκήνιο πίσω από την πρόταση του Alpha

Ο Αλέξης Παππάς δέχτηκε πρόταση από τον Alpha να είναι ο Bachelor στο ομώνυμο αμερικάνικο ριάλιτι που θα δούμε την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν. Ο ηθοποιός απέρριψε την πρόταση αλλά το κανάλι επανήλθε με άλλη πρόταση

Ακούγεται πως θα αναλάβεις τη παρουσίαση του νέου πρότζεκτ του Alpha, «The Bachelor»!
Ίσως δεν γνωρίζετε πως αρχικά η πρόταση αφορούσε στο να είμαι ο Bachelor. Συζήτησα και άκουσα προσεκτικά την πρόταση του καναλιού, όμως καθώς δεν είχα δει το πρότζεκτ τους, είπα να το δω πριν αποφασίσω οτιδήποτε. Οταν συνειδητοποίησα πως ίσως στο τέλος φτάσω στον γάμο, τους ανακοίνωσα πως δεν είμαι αυτός ο άνθρωπος. Μπορεί όλο αυτό να μου έκανε καλό, μπορεί όμως και όχι. Πιο συγκεκριμένα, τους εξήγησα πως δεν είμαι το είδος του ανθρώπου που θα βρει γυναίκα μέσα από ένα ριάλιτι. Σε δεύτερο χρόνο λοιπόν και ενώ αρνήθηκα την αρχική πρόταση της παραγωγής, δέχτηκα και μια άτυπη πρόταση για την παρουσίαση. Τότε είδαμε πως είναι μια καλή ιδέα, αρκεί να υπάρχει παρουσιαστής στο όλο πρότζεκτ. Η αλήθεια είναι πως και οι ίδιοι δεν ξέρουν αν θα βάλουν παρουσιαστή. Το ζήτημα είναι υπό συζήτηση.

Αρα περιμένεις να σου ανακοινώσουν αν θα έχει παρουσιαστή το πρόγραμμα, για να προχωρήσετε!
Ναι. Είμαστε σε φάση αναμονής. Είμαι ανοιχτός σε κάθε πρόταση, αρκεί να μπορώ να το αγκαλιάσω χρονικά αλλά και να με ενδιαφέρει ως αντικείμενο. Να μην είναι κάτι εκτός των ενδιαφερόντων μου.

Φαντάζομαι πως η τελική σου απόφαση θα διαμορφωθεί και από τα γυρίσματα των «8 λέξεων» που ήδη ξεκίνησαν, σωστά;
Αν τελικά το ριάλιτι έχει παρουσιαστή, έχω την αίσθηση πως η παρουσία του θα είναι μία φορά την εβδομάδα, άρα αν τελικά το πρόσωπο αυτό είμαι εγώ, θεωρητικά δεν θα έχω πρόβλημα.Πηγαίνω κάθε εβδομάδα μόνο για δύο ημέρες στη Κύπρο. Βέβαια, όλα θα αποφασιστούν κατόπιν συζήτησης.

Πριν φτάσουμε όμως εκεί, υπάρχει ενθουσιασμός για την επιστροφή σου στα γυρίσματα;
Φυσικά και υπάρχει! Τα γυρίσματα μας συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό. Μπορεί να συνεχίσουμε ακόμα και τον Αύγουστο, να μην κάνουμε διάλειμμα για διακοπές»

Υποθέτω πως η παραγωγή θέλει να πάρει τα μέτρα της και να ετοιμάσει υλικό προκειμένου να είναι μπροστά σε ένα ενδεχόμενο δεύτερο lockdown.
Πιστεύω πως ναι. Όπως και όλα τα σίριαλ.



Τι θα συμβεί στον Αλέκο Καραχάλιο, το ερχόμενο φθινόπωρο; Σε τι φάση θα τον συναντήσουν οι τηλεθεατές;
Θα υπάρξουν ανατροπές. Από φθινόπωρο θα παρακολουθήσετε πολύ ενδιαφέρουσες σκηνές, θα διαπιστώσει το κοινό πως η Βάνα Δημητρίου θα ανεβάσει πολύ την ενέργεια της σειράς. Πάλι θα σας αιφνιδιάσει.

Πηγή:Tv24

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved