Η εξομολόγηση λίγο πριν τη γέννα: «Με τον Χάρη περάσαμε στιγμές που κλάψαμε»
Showbiz

Η εξομολόγηση λίγο πριν τη γέννα: «Με τον Χάρη περάσαμε στιγμές που κλάψαμε»

Μόλις λίγες μέρες έμειναν πριν ο Χάρης Χριστόπουλος και η Ανίτα Μπραντ κρατήσουν στην αγκαλιά τους το πρώτο τους μωρό και φυσικά η ευτυχία τους είναι μεγάλη καθώς περιμένουν αυτή τη στιγμή με ανυπομονησία. 

Η όμορφη make up artist η οποία πλέον διανύει τις τελευταίες ημέρες της εγκυμοσύνης της και ζορίζεται όπως και κάθε μέλλουσα μανούλα, θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους τα πιο βαθιά και αληθινά της συναισθήματα για αυτές τις τόσο σημαντικές στιγμές της ζωής της. Σκέψεις, συναισθήματα και κυρίως συγκίνηση που πλησιάζει η ομορφότερη στιγμή της, αυτή που θα ζήσει το θαύμα της ζωής.

Ανάρτησε λοιπόν φωτογραφίες με τον γυναικολόγο της που την παρακολουθεί από την πρώτη στιγμή της εγκυμοσύνης της και αναφέρθηκε στις φοβίες της και τις αδύναμες στιγμές που βίωσε κατά τη διάρκεια αυτής της ιδιαίτερης περιόδου.

Συγκεκριμένα έγραψε:

«Με ρωτάτε πολύ συχνά αν έχω άγχος ή αν φοβάμαι καθόλου την διαδικασία της γέννας🤰🏼🤱🏼
Η απάντηση μου πάντα είναι το ίδιο:
-δεν φοβάμαι καθόλου, ίσα-ίσα ανυπομονώ να έρθει η μέρα εκείνη και να το ζήσω επιτέλους αυτή την εμπειρία, και ο λόγος για αυτό, για το πως αντιμετωπίζω την σκέψη της γέννας και όλη την διαδικασία, είναι αυτός ο υπέροχος άνθρωπος ο @stefanoschandakas ο οποίος ήταν και είναι μαζί μας σε όλο αυτό το ταξίδι μαζί με την φανταστική ομάδα του💁🏼‍♀️💁🏻‍♀️💁🏽‍♀️
Με τον Χάρη Χριστόπουλο έχουμε περάσει στιγμές που φοβηθήκαμε, που κλάψαμε, που πονέσαμε αλλά ο Στέφανος πάντα με τον τρόπο του και βέβαια με βάση την εμπειρία του μας καθησύχαζε και μας έκανε να νιώθουμε απόλυτη ασφάλεια στα χέρια του🙌🏼
Το «σ’ευχαριστούμε» είναι λίγο για να εκφράζουμε την ευγνωμοσύνη μας!!!»

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες της μέλλουσας μανούλας και πόσο έχει φουσκώσει η κοιλίτσα της:

©2010-2023 Gossip-tv.gr - All rights reserved