Η συγκινητική ανάρτηση της Κελεκίδου για την επέτειο με τον Κουρκούλη (photos)
Showbiz

Η συγκινητική ανάρτηση της Κελεκίδου για την επέτειο με τον Κουρκούλη (photos)

O Νίκος Κουρκούλης και η Κέλλυ Κελεκίδου σήμερα έχουν κάθε λόγο να γιορτάζουν αφού πριν από έντεκα χρόνια ένωσαν για πάντα τις ζωές τους. 

Η τραγουδίστρια όμως δεν μετράει από την ημέρα του γάμου της τις όμορφες στιγμές της με τον άντρα της αλλά τα 16 ολόκληρα χρόνια που έχουν περάσει από την πρώτη ημέρα που συναντήθηκαν τα βλέμματά τους, που ενώθηκαν οι καρδιές τους, που αποφάσισαν να περπατήσουν μαζί το μονοπάτι της ζωής.

Ιδιαίτερα συγκινημένη για όλα αυτά τα χρόνια στο πλευρό του άντρα που αγάπησε και συνεχίζει να αγαπά και να θαυμάζει, η Κέλλυ Κελεκίδου ξέθαψε μία φωτογραφία από το παρελθόν η οποία είναι ιδιαίτερης συναισθηματικής αξίας αφού τραβήχτηκε την πρώτη μέρα τς γνωριμίας τους πριν από 16 χρόνια. Μάλιστα η τραγουδίστρια έγραψε στη λεζάντα αυτής της φωτογραφίας για να ευχηθεί και δημόσια στον Νίκο Κουρκούλη:

"Απ’αυτήν την συνάντηση ξεκίνησαν όλα !!!! Η πρώτη μας φωτογραφία .....η πρώτη μας γνωριμία ...η πρώτη μας αγκαλιά πριν από 16 χρόνια !!!
14-07-2009👰🏽🧑🏻‍⚖️Χρονια μας πολλά!#myoneandonly❤️ #weddinganniversary #marriage".

Να θυμίσουμε ότι το ζευγάρι είχε παντρευτεί ενώ η Κέλλυ ήταν έγκυος στο πρώτο της παιδί με πολιτικό γάμο και μάλιστα κουμπάροι ήταν ο Μάκης Πουνέντης και η Ελένη Μενεγάκη.

Από τότε το ζευγάρι πέρασε πολλά αλλά έζησε και όμορφα χρόνια στην Αυστραλία όπου εγκαταστάθηκε για λίγο για να αναζητήσει εκεί την τύχη του.

Η μεγάλη αγάπη για την Ελλάδα όμως τούς ανάγκασε να επιστρέψουν πίσω και από τότε οι δυο τους μαζί με τα παιδιά τους δείχνουν να απολαμβάνουν την οικογενειακή τους ευτυχία.

Δείτε παρακάτω την υπέροχη φωτογραφία από το παρελθόν που ανέβασε η τραγουδίστρια:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved