Γκουντάρας: Αποκάλυψε τι έκανε "τρελαμένος" όταν ο γιος του ήταν στην εντατική
Showbiz

Γκουντάρας: Αποκάλυψε τι έκανε "τρελαμένος" όταν ο γιος του ήταν στην εντατική

Καλοκαίρι #not: Στην πρωινή εκπομπή του OPEN, προβλήθηκε ένα θέμα για τη Ζενεβιέβ Μαζαρί και ο Γρηγόρης Γκουντάρας βρήκε την αφορμή να κάνει μια συγκινητική εξομολόγηση.

Πιο συγκεκριμένα λοιπόν, η Ζενεβιέβ Μαζαρί έκανε τατουάζ τα ονόματα των παιδιών της και ο Γρηγόρης Γκουντάρας αποκάλυψε πώς και πότε έκανε το πρώτο του τατουάζ, το οποίο ήταν το όνομα του γιου του, Μάρκου.

«Γενικά δεν μου αρέσουν τα τατουάζ, αλλά αν κάτι χάραζα πάνω στο σώμα μου θα ήταν τα ονόματα των παιδιών μου. Θέλω να σου πω Ζενεβιέβ ήρθες δεύτερη γιατί δες εδώ τον Γκουντάρα! Έχει χαράξει στα χέρια του, στον καρπό του, το όνομα του Οδυσσέα μας και του Μάρκου μας», είπε αρχικά η Ναταλί Κάκκαβα.

Τότε ο Γρηγόρης Γκουντάρας έκανε τη συγκινητική αποκάλυψη!

«Θα σας πω μια ιστορία. Όταν γεννήθηκε ο Μάρκος που μπήκε στην εντατική νεογνών, ήμουν στο νοσοκομείο. Της λέω της Ναταλί "φεύγω". Στενοχωρημένη κτλ, δεν της είπα που πάω. Και πήγα χωρίς ραντεβού στο τατουατζίδικο και μείνανε. Μου λένε "δεν έχουμε ραντεβού".
Τους λέω "θα μου χτυπήσετε το τατουάζ με το όνομα του γιου μου και θα φύγω".
Το ένιωσα, δεν ξέρω, στην τρέλα μου πάνω πήγα και το έκανα και γυρνάω και μου λέει "είσαι τρελός;" και της λέω "τώρα έτσι όπως είμαι, είμαι τουλάχιστον τρελός". Δόξα το Θεό όλα καλά, αλλά είναι το μόνο πράγμα που θα σε συντροφεύει για μια ζωή», είπε ο Γρηγόρης Γκουντάρας.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved