Showbiz

Τα πρώτα μπάνια Ελληνίδας τραγουδίστριας με τον γιο της και η υποβρύχια φωτό

Το πρώτο της ταξίδι σε νησί έκανε η γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια με τον γιο της και ξεκίνησαν μάλιστα και τα μπάνια.

Η ίδια, είναι αρκετά ενεργή στα social media και μοιράζεται μαζί μας διάφορα στιγμιότυπα από τη ζωή και την καθημερινότητά της.

Αυτή τη φορά, μας ενημέρωσε πως έκανε τα πρώτα μπάνια με τον γιο της, ο οποίος μάλιστα βαφτίστηκε και πρόσφατα και πήρε το όνομα Κάρολος.

«Το πρώτο μας νησάκι Καρολάκο μου ❤️
Μιλάμε για δεινό κολυμβητή.....
#κουφονησια», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της υποβρύχιας φωτογραφίας που πόσταρε η Πέννυ Μπαλτατζή.

Η τραγουδίστρια στο παρελθόν είχε μιλήσει για τις αποτυχημένες εγκυμοσύνες της και μοιράστηκε την προσωπική της ιστορία!

«Πριν γεννήσω το παιδί μου είχα τέσσερις ανεπιτυχείς εγκυμοσύνες. Την πρώτη φορά έφτασα εξίμισι μηνών και έκανα διακοπή κύησης. Τη δεύτερη φορά ήταν εξωμήτριο και έκανα χειρουργείο. Αυτό με διέλυσε ψυχολογικά. Σκεφτόμουν ότι δεν θα τα καταφέρω. Δεν εμπιστευόμουν το κορμί μου.

Η μια αποτυχία μετά την άλλη μου στοίχισαν πολύ. Μετά το εξωμήτριο η γιατρός μου είπε ότι οι σάλπιγγες μου δεν είναι βατές και πως έπρεπε αν ήθελα παιδί να προχωρήσω σε εξωσωματική», είχε πει μεταξύ άλλων η Πέννυ Μπαλτατζή.

Αυτά όμως τα έχει αφήσει τώρα πια στο παρελθόν και πλέον ζει την απόλυτη ευτυχία κρατώντας στην αγκαλιά της τον μικρό Κάρολο.

Δείτε την υποβρύχια φωτογραφία που πόσταρε στη gallery που ακολουθεί:

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved