Χρηστίδου: Οι αλλαγές από τα πρώτα βήματα της έως και σήμερα είναι απίστευτες
Showbiz

Χρηστίδου: Οι αλλαγές από τα πρώτα βήματα της έως και σήμερα είναι απίστευτες

Ένα κορίτσι που δεν σταματά ποτέ!

Η Σίσσυ Χρηστίδου ξεκίνησε τα πρώτα της βήματα το 1998, σε ηλικία 18 ετών, έκανε το τηλεοπτικό της ντεμπούτο ως παρουσιάστρια, μέσα από την εκπομπή «C Throu» στον τηλεοπτικό σταθμό TV 100 στη Θεσσαλονίκη.

Λίγα χρόνια μετά και αφού είχε δοκιμαστεί και ως ραδιοφωνικός παραγωγός, το 2004 ξεκίνησε να εργάζεται ως δημοσιογράφος στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha TV. Τη σεζόν 2004-2005 πέρασε ξανά μπροστά από τις κάμερες ως συμπαρουσιάστρια του Θέμου Αναστασιάδη στη βραδινή σατιρική εκπομπή «Όλα 5» στον Alpha.

Το καλοκαίρι του 2005, πήρε μεταγραφή στο Mega Channel και την πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή «Όμορφος Κόσμος το πρωί». Το καλοκαίρι του 2008, υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον τηλεοπτικό σταθμό Alpha TV.

Εκεί από το 2008 μέχρι το 2011 υπήρξε συμπαρουσιάστρια της Ναταλίας Γερμανού στην ψυχαγωγική εκπομπή «Μες στην καλή χαρά» ενώ αργότερα πήρε μεταγραφή στον ΑΝΤ1.

Εκεί τη σεζόν 2011-2012 ανέλαβε μαζί με τον Χρήστο Φερεντίνο τη νέα πρωινή ψυχαγωγική ζώνη του σταθμού, με τίτλο «Πρωινό ΑΝΤ1», για μία σεζόν. Τον Ιούνιο του 2018, έγινε γνωστή η επιστροφή της τηλεοπτικά μετά από αρκετά χρόνια απουσίας.

Τότε υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον νεοσύστατο τηλεοπτικό σταθμό Open TV.

Μέχρι και σήμερα παρουσιάζει με μεγάλη επιτυχία την εκπομπή «Έλα Χαμογέλα».

Μέσα σε αυτά τα χρόνια έκανε την οικογένεια της και παρά το γεγονός ότι χώρισε με τον Θοδωρή Μαραντίνη, παραμένουν αγαπημένο καθώς προτεραιότητα έχουν τα δυο της αγόρια.

Αλλαγές έχουμε δει αρετές σε αφορά στην εξωτερική της εμφάνιση αφού και χρώμα στα μαλλιά της έχει αλλάξει, με την τελευταία της επιλογή να της πηγαίνει εξαιρετικά ενώ κατά το παρελθόν έβαλε και μερικά κιλάκια χωρίς ωστόσο να μας κακοφαίνεται αφού η ομορφιά της είναι μοναδική.

Σήμερα η ίδια μοιάζει σαν εκείνο το κορίτσι που είχαμε πρωτογνωρίσει. Κατάφερε να χάσει τα κιλά που την ταλαιπωρούσαν και έχει ανανεωθεί όσο ποτέ.

Δες την αλλαγή της στο πέρασμα του χρόνου μέσα από τη gallery που ακολουθεί

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved