Κόνι Μεταξά: Πιο αδύνατη από ποτέ – Δείτε τις υπέροχες φώτο με μαγιό!
Showbiz

Κόνι Μεταξά: Πιο αδύνατη από ποτέ – Δείτε τις υπέροχες φώτο με μαγιό!

H Κόνι Μεταξά είχε ατέλειες στο κορμί της και τις έδειχνε, όμως πια μετά από σκληρή προσπάθεια έχει αποκτήσει αψεγάδιαστη σιλουέτα.

Η κόρη του Λευτέρη Πανταζή, η οποία ακολουθεί τα χνάρια του, έχει βάλει πια τη γυμναστική στο καθημερινό της πρόγραμμα! Η Κόνι Μεταξά είχε πάρει απόφαση να φτιάξει το κορμί της και να φτάσει στο αποτέλεσμα που εκείνη επιθυμούσε και οι φωτογραφίες της με μαγιό και χωρίς φυσικά φίλτρα και ρετούς αποδεικνύουν πώς τα κατάφερε!

Να υπενθυμίσουμε ότι η νεαρή τραγουδίστρια είναι ακομπλεξάριστη και στο παρελθόν δεν είχε διστάσει να δημοσιεύσει φωτογραφίες της με μαγιό δείχνοντας τις ατέλειές της προκειμένου να στείλει ένα μήνυμα: «Δεν έχω διστάσει ξανά τόσο πολύ, να δημοσιεύσω μια φωτογραφία. Πρέπει να παραδεχτώ ότι αισθάνομαι εξαιρετικά ντροπιασμένη γι ‘αυτό, αλλά θυμήθηκα ότι είμαι υποκριτής κι έτσι έπεισα τον εαυτό μου να το κάνω… δεν αγαπώ το σώμα μου, προσπαθώ πραγματικά σκληρά, αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν το κάνω. Έχω παιδευτεί με τις διατροφικές διαταραχές για μεγάλο χρονικό διάστημα και έσπασε το σώμα και το μυαλό μου με τα βάσανα που έβαλα στον εαυτό μου. Ο λόγος για τον οποίο προτρέπω τους ανθρώπους να αρχίσουν να αγαπούν το σώμα τους δεν προέρχεται από μια θέση εμπιστοσύνης, αλλά από μια θέση φόβου και ελπίδας ότι μέσω αυτών θα αρχίσω να αγαπάω τον εαυτό μου και ότι η δύναμή τους θα μου δώσει και δύναμη!».

Η Κόνι Μεταξά έχει αποκτήσει ένα άκρως καλογυμνασμένο κορμί στέλνοντας το μήνυμα πως με θέληση και σκληρή δουλειά οι στόχοι μπορούν να επιτευχθούν!

Δείτε την με μαγιό αυτό το καλοκαίρι και σίγουρα θα εντυπωσιαστείτε με την μεγάλη της αλλαγή!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved