Η Σίσσυ Χρηστίδου τολμά! Το πρώτο βίντεο με μαγιό μετά την απώλεια 20 κιλών
Showbiz

Η Σίσσυ Χρηστίδου τολμά! Το πρώτο βίντεο με μαγιό μετά την απώλεια 20 κιλών

Είδαμε πώς είναι πραγματικά το κορμί της Σίσσυς Χρηστίδου μετά την απώλεια 20 κιλών και απλά τα χάσαμε!

Η Σίσσυ Χρηστίδου αδυνάτισε κι άλλο και τόλμησε και δημοσιεύσε στο instagram της βίντεο με μαγιό από τις διακοπές της με τον Κωνσταντίνο Βασάλο, την Ευρυδίκη Βαλαβάνη και τον Παύλο Σταματόπουλο!

Έχει αποκτήσει το κορμί και δημοσιεύει συνέχεια βίντεο και φωτογραφίες της με μαγιό από τις διακοπές της και είναι απλά εντυπωσιακή η αλλαγή της!

Η παρουσιάστρια είχε αναφέρει για τη διατροφή που ακολούθησε: «Η βάση της δίαιτάς μου έχει να κάνει με κάποια σκευάσματα που πήρα. Είναι προϊόντα που θυμίζουν φαγητά τα οποία τρώμε στην κανονική μας ζωή, αλλά όταν κάνουμε δίαιτα δεν μπορούμε να τα φάμε κατά την περίοδο της δίαιτας…. Δεν μπορούσα όμως να κάνω δίαιτα ξανά και να τρώω κρέας σαλάτα, κρέας σαλάτα. Δυσκολεύομαι! Η βάση αυτών των προϊόντων είναι η πρωτεΐνη. Δεν είναι σαν αυτά που παίρνουν οι αθλητές… και έκανα τις δικές μου συνταγές... Έτρωγα τέσσερα γεύματα... ».

Η Σίσσυ Χρηστίδου είναι πιο αδύνατη από ποτέ και δημοσιεύει φωτογραφίες της με μπικίνι και χωρίς καμία επεξεργασία και είναι απλά φανταστική.

Δες το τελευταίο βίντεό της αλλά και τις τελευταίες φωτογαρφίες της με μαγιό και θα πιστείς και εσύ ότι έχει χάσει κι άλλο!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved