Νίκος Μουρατίδης: "Η τηλεόραση μπήκε στην ζωή μου από ένα «Όχι»"
Showbiz

Νίκος Μουρατίδης: "Η τηλεόραση μπήκε στην ζωή μου από ένα «Όχι»"

Ο Νίκος Μουρατίδης έχει χαρακτηριστεί ως ο πιο αυστηρός και καυστικός «κριτής» στην ελληνική τηλεόραση! Χωρίς να μασάει τα λόγια του σχολιάζει γεγονότα, πρόσωπα και καταστάσεις που στιγμάτισαν την επαγγελματική του πορεία.



Όσο ανατρεπτικός είναι σαν χαρακτήρας τόσο ανατρεπτική είναι και η ζωή του. Η τηλεόραση προέκυψε για το Νίκο Μουρατίδη από ένα μεγάλο «ΟΧΙ» δηλώνει ο ίδιος και το εξηγεί: «Η τηλεόραση μπήκε στην ζωή μου από ένα «Όχι». Μου πρότειναν να πάω στο Popstars στο Mega και είπα Όχι. Έπαθαν σοκ, και επέμειναν. Έτσι ξεκίνησα. Και μετά στο Fame story όταν άρχισα να λέω την γνώμη μου έγινε όλο αυτό που έγινε… επειδή είμαι ελεύθερος επαγγελματίας και κάθε σεζόν ψάχνω δουλειά, η τηλεόραση είναι μεν κουραστική και χαοτική αλλά συγχρόνως πληρώνει καλά.» Όταν του ζητείται να διαλέξει αν θεωρεί την τηλεόραση μέσο χειραγώγησης στα χέρια των λίγων ή όπλο ενημέρωσης στη διάθεση των πολλών, απαντά: «Μια και δεν υπάρχει η κουρτίνα τρία [γέλια] διαλέγω το πρώτο. Εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων τα πράγματα στην τηλεόραση και γενικά στα ΜΜΕ είναι κατευθυνόμενα και διαπλεκόμενα.»



Από το Fame Story το μόνο που πιστεύει ότι πήρε είναι πολλά χρήματα. Το X-Factor του αρέσει γιατί είναι ένας τρόπος να μεταφέρει τις γνώσεις του στη μουσική και να ακούγεται μια γνώμη λίγο διαφορετική από τις συνηθισμένες ενώ τη σχέση του με το Γιώργο Θεοφάνους τη χαρακτηρίζει «ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ» και διευκρινίζει: «Βρισκόμαστε μόνο στο πλατό του X-Factor. Μας χωρίζει άβυσσος. Αυτός βλέπει την μουσική σαν χρήμα και εγώ σαν τέχνη.».



Όσο για τον ελεύθερό του χρόνου, λατρεύει το διάβασμα και τη συγγραφή, το ραδιόφωνο και καμιά φορά βλέπει και τηλεόραση γιατί θεωρεί πως αν ψάξει κάποιος μπορεί να βρει αξιόλογα τηλεοπτικά προγράμματα. «Αν ψάξεις όλο και κάτι θα βρεις. Εμένα μου αρέσει ο Λαζόπουλος, ο Σταύρος Θεοδωράκης, ο «Εξάντας», «Το νησί».. αλλά δεν βλέπω τηλεόραση. Σχεδόν καθόλου…..», λέει χαρακτηριστικά ο Νίκος Μουρατίδης. πηγή: tralala
©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved