Τάσος Ξιαρχό: «Με την οικογένεια μου έχω τυπικές σχέσεις»
Showbiz

Τάσος Ξιαρχό: «Με την οικογένεια μου έχω τυπικές σχέσεις»

Τάσος Ξιαρχό: «Δεν θα ζητήσω τη γνώμη τους σε κάτι σοβαρό. Από μικρός δεν θυμάμαι να έχω οικογένεια και να στηρίζομαι σε αυτήν»

Ο Τάσος Ξιαρχό που μαζί με την Κόνυ Μεταξά κέρδισαν το «Just The Two Of Us», μιλάει σε εβδομαδιαίο περιοδικό για την οικογένειά του και τις σχέσεις που έχει μαζί της

Είχες δύσκολα παιδικά χρόνια, στα οποία έχεις αναφερθεί εκτενώς σε πολλές συνεντεύξεις σου. Θεωρείς πως οι δυσκολίες στο οικογενειακό περιβάλλον με την ενδοοικογενειακή βία και τη χρήση ουσιών έκλεψαν την ανεμελιά των παιδικών σου χρόνων;
Ακόμη και τώρα δεν έχω σταματήσει να είμαι παιδί. Είμαι ένα βρωμόπαιδο που τρέχει στα χωράφια. Γνωρίζοντας μικρός αυτή την κατάσταση υπάρχουν δύο δρόμοι: Ή θα γίνεις το ίδιο ή θα είναι το μεγάλο παράδειγμα προς αποφυγή. Ισχύει το δεύτερο στη δική μου περίπτωση.
Με την οικογένεια μου έχω τυπικές σχέσεις. Δεν θα ζητήσω τη γνώμη τους σε κάτι σοβαρό. Από μικρός δεν θυμάμαι να έχω οικογένεια και να στηρίζομαι σε αυτήν. Αντίθετα, εγώ τους στήριζα και συνεχίζω όσο μπορώ. Και οικονομικά αλλά και με συμβουλές, δίνοντας τους θάρρος να κάνουν πράγματα.

Εχεις πει πως δεν έχεις κάνει ποτέ σχέση και φλερτάρεις και με τα δύο φύλα. Δεν θέλησες κάποια στιγμή να προχωρήσεις σε μια σχέση;
Το σκέφτομαι συχνά, αλλά την ίδια στιγμή το μετανιώνω. Η μοναξιά και η μελαγχολία της ζωής μου είναι το φάρμακο μου. Μου αρέσει τόσο πολύ που έχω απενοχοποιήσει την κατάθλιψη. Εχω μια όμορφη μελαγχολία που δεν μπορώ να τη μοιραστώ ερωτικά. Εάν προκύψει βέβαια κάτι με το κατάλληλο πρόσωπο θα το καταλάβω. Δεν θέλω όμως ποτέ κανείς να με πιέσει.

Εχεις εκκεντρική εμφάνιση. Bullying στα socail έχεις δεχθεί γι’ αυτό;
Πάντα υπήρχε το bullying. Πολλές φορές το προκαλείς από μόνος σου λόγω της ανασφάλειας αυτού που είσαι. Δεν νιώθω ανασφάλεια και δεν δέχομαι bullying. Αντίθετα, έχω λάβει ενθαρρυντικά μηνύματα από πολλούς ανθρώπους.

Διακοπές;
Σίγουρα όχι κοσμοπολίτικες. Δεν μου αρέσει η Μύκονος. Κάποιες μέρες για κάμπινγκ θα πάω και κάποιες ακόμη στο χωριό των παππούδων μου για να τους δω.

Επόμενα καλλιτεχνικά σχέδια;
Διαβάστε τη συνέχεια στην gallery που ακολουθεί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved