Χάρις Αλεξίου: Νέο άνοιγμα στην καριέρα της (Photos)
Showbiz

Χάρις Αλεξίου: Νέο άνοιγμα στην καριέρα της (Photos)

Σε θεατρικό του «Μικρού Παλλάς» η Χάρις Αλεξίου.

Δεν θα απέχει τελικά από τα καλλιτεχνικά δρώμενα η Χάρις Αλεξίου.

Έπειτα από την απόφασή της να αποχωρήσει οριστικά από το τραγούδι, είναι έτοιμη για ένα νέο άνοιγμα στην καριέρα της, δίνοντας και μια απάντηση στο κλαμπ των θαυμαστών της που είχαν αρχίσει να χωνεύουν ότι η αγαπημένη τους τραγουδίστρια θα τους λείψει.

Η γνωστή ερμηνεύτρια έκλεισε συμφωνία συνεργασίας με την εταιρεία Αθηναϊκά Θέατρα και το φθινόπωρο, για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων, θα εμφανίζεται πάνω στη σκηνή του «Μικρού Παλλάς.

Σύμφωνα με τη Secret, αναλαμβάνει την ερμηνεία στο θεατρικό αφήγημα «Μεταμφίεση» του Βαγγέλη Χατζηγιαννίδη, του οποίου τη σκηνοθεσία έχει ο Σταύρος Ράγιας.

Η γνωστή ερμηνεύτρια ετοιμάζεται να μοιραστεί με το κοινό, τη ζωή μιας ασυνήθιστης γυναίκα.

Άλλοτε με χιούμορ και άλλοτε με απόλυτη σοβαρότητα, θα ανοίξει μπροστά μας όλα της τα χαρτιά, εξηγώντας μας πώς έμαθε να μεταμφιέζει την όψη της αλλά και την ψυχή της.

Σε μια διαρκή μεταμόρφωση, η ηρωίδα κάνει τον απολογισμό της ακροβατώντας επιδέξια μεταξύ φαντασίας και πραγματικότητας, ειλικρίνειας και παραπλάνησης, κωμικότητας και άκρως τραγικής μοναξιάς. Καθώς μιλά και ακούει τη φωνή της αιχμαλωτίζεται και η ίδια στον ιστό αφήγησης.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved