Ανοίγει ξανά πόλεμο η Μέγκι Ντρίο: «Δεν θέλω να της μιλήσω ξανά...» (Photos)
Showbiz

Ανοίγει ξανά πόλεμο η Μέγκι Ντρίο: «Δεν θέλω να της μιλήσω ξανά...» (Photos)

Με αφοπλιστική ειλικρίνεια μίλησε η Μέγκι Ντρίο σε συνέντευξη που παραχώρησε πρόσφατα σε γνωστό περιοδικό.

Το γνωστό μοντέλο και πρώην παίκτρια του GNTM, δεν δίστασε να αποκαλύψει πως υπάρχει μία συμπαίκτριά της, με την οποία ούτε που θέλει να έχει επαφές.

Αυτή δεν είναι άλλη από την Άννα Αμανατίδου.

Με τις άλλες κοπέλες που ήσασταν συμπαίκτριες στο «GΝΤΜ» έχετε επαφή σήμερα;

Μιλάω με την Μικαέλα συχνά. Με τις άλλες κοπέλες οι σχέσεις μας είναι τυπικές. Υπάρχει μία βέβαια που δεν θέλω να της μιλήσω ποτέ ξανά και δεν θέλω να έχω καμία επαφή μαζί της. Πρόκειται για την Άννα Αμανατίδου. Σε πληροφορώ ότι δεν με στενοχωρεί καθόλου που δεν της μιλάω. Είναι ένας άνθρωπος που εμένα δεν μου προσφέρει τίποτα στη ζωή μου και δεν την θέλω δίπλα μου.

Με την Εύη Ιωαννίδου πως είναι οι σχέσεις σας;

Δεν έχω μίσος, ούτε κακία με την Εύη. Απλά οι επιλογές της δεν μου ταιριάζουν. Εγώ δεν ταυτίζομαι μαζί της. Δεν μου άρεσε ο τρόπος που διαχειρίστηκε την δημοσιότητα. Δημιουργούσε θέματα και παρασκήνια τα οποία δεν μου ταίριαζαν. Απογοητεύτηκα αρκετά από αυτόν τον άνθρωπο.

Θα ήθελες να κάνεις οικογένεια;

Ναι θα ήθελα πολύ να κάνω παιδιά στη ζωή μου. Δεν είμαι σ' αυτή τη φάση όμως τώρα γιατί προτεραιότητα έχει η καριέρα μου. Πρέπει να φτάσω πρώτα στους στόχους που έχω βάλει και μετά να κάνω οικογένεια.

Είσαι υπέρ των πλαστικών επεμβάσεων;

Δεν έχω κάνει τίποτα επάνω μου και φαίνεται μπορώ να πω. Δεν είμαι κατά, όποια κοπέλα θέλει να κάνει πλαστικές, ας κάνει, εμένα δεν μου αρέσουν και δεν θα πείραζα τίποτα από το σώμα μου και το πρόσωπο μου, είπε στο Χάι.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved