Έρρικα Πρεζεράκου: Το νέο συγκλονιστικό μήνυμά της και τα ευχάριστα νέα!
Showbiz

Έρρικα Πρεζεράκου: Το νέο συγκλονιστικό μήνυμά της και τα ευχάριστα νέα!

Η Έρρικα Πρεζεράκου μέσω instagram είχε κάτι πολύ ευχάριστο να ανακοινώσει στους διαδικτυακούς της φίλους και όλους όσοι την στήριξαν σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που πέρασε. 

Η αγαπημένη πρώην αθλήτρια που την προηγούμενη Παρασκευή είχε ένα σοβαρό ατύχημα με σκάφος στα ανοιχτά της Κύθνου σήμερα χαμογελάει και πάλι αφού τα νέα για την πορεία της υγείας της είναι πολύ ενθαρρυντικά.

Με νέο μήνυμά της στο Instagram η Έρρικα Πρεζεράκου ανακοίνωσε τα ευχάριστα νέα που έχουν να κάνουν με τον παράμεσο του δεξιού της χεριού.

Όπως είπε, οι προσευχές όλων των φίλων της εισακούστηκαν, αφού οι γιατροί τής ανακοίνωσαν πως ο παράμεσος δεν παρουσίασε φλεγμονή και η μετεγχειρητική πορεία κρίνεται πολύ καλή.

Να θυμίσουμε ότι η αγωνία των θεραπόντων γιατρών της μετά το πολύωρο χειρουργείο ήταν αν η συγκόλληση του παράμεσου θα είχε επιτυχία και τελικά όλα πήγαν κατ' ευχή.

Στο βίντεο που δημοσίευσε η Έρρικα Πρεζεράκου, είναι φανερά πολύ συγκινημένη αλλά συγχρόνως και πολύ ευτυχισμένη που τα νέα για την πορεία της υγείας της κρινόταν πλέόν πολύ καλή.

Δείτε παρακάτω το βίντεο που δημοσίευσε η ίδια:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved