Χριστόπουλος-Μπραντ: Φωτό από τις πρώτες διακοπές με τον νεογέννητο γιο τους
Showbiz

Χριστόπουλος-Μπραντ: Φωτό από τις πρώτες διακοπές με τον νεογέννητο γιο τους

Ο γιος τους δεν είναι ούτε είκοσι ημερών αφού γεννήθηκε στις 24 Ιουλίου όμως ο Χάρης Χριστόπουλος και η Ανίτα Μπραντ έφυγαν για τις καθιερωμένες τους διακοπές στην αγαπημένη τους Λευκάδα

Για ποιον λόγο άλλωστε να αναβάλλουν ή να μεταθέσουν τις διακοπές τους;

Το μωρό ήρθε στον κόσμο στην ώρα του, πέρασαν οι πρώτες μέρες μέχρι η νέα μαμά να συντονιστεί με το μωρό της και πλέον ήταν έτοιμη για να απολαύσει και τις διακοπές της, τις πρώτες ως μαμάς.

Τις πρώτες διακοπές του ως μπαμπάς βέβαια απολαμβάνει και ο Χάρης Χριστόπουλος ο οποίος δείχνει να είναι τρισευτυχισμένος με τις νέες συνθήκες της ζωής του.

Τηρώντας όλες τις απαραίτητες αποστάσεις από τους υπόλοιπους παραθεριστές και έχοντας μονίμως στραμμένη την προσοχή τους στον νεογέννητο γιο τους, ο Χάρης Χριστόπουλος και η Ανίτα Μπραντ σκοπεύουν να περάσουν όμορφες και ήσυχες διακοπές που σίγουρα για τους ίδιους θα μείνουν αξέχαστες.

Μάλιστα ήδη ανέβασαν φωτογραφίες από τις διακοπές τους στη Λευκάδα με την Ανίτα Μπραντ, να γράφει στη λεζάντα: "Τι να πω για αυτό το καλοκαίρι?
Ότι έχουμε αυτό το αγγελούδι στην αγκαλιά μας?
Το ότι είμαστε στις πρώτες μας διακοπές και οι τρεις μαζί?
Το ότι είμαστε στο αγαπημένο μας νησί και στο αγαπημένο μας ξενοδοχείο?".

Κοινώς είναι ενθουσιασμένη που ως οικογένεια πλέον θα απολαύσει για τις επόμενες ημέρες όμορφες στιγμές με τους άντρες της ζωής της. Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από τη Λευκάδα:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved