Βίκυ Σταυροπούλου: «Η καρδιά μου πήγαινε να σπάσει, είχα βουρκώσει... »
Showbiz

Βίκυ Σταυροπούλου: «Η καρδιά μου πήγαινε να σπάσει, είχα βουρκώσει... »

Η Βίκυ Σταυροπούλου μετράει 20 χρόνια στο καλλιτεχνικό στερέωμα με τεράστιες θεατρικές και τηλεοπτικές επιτυχίες.

Η Βίκυ Σταυροπούλου πριν από λίγες ημέρες καταχειροκροτήθηκε και απέσπασε τις καλύτερες κριτικές ως «Λυσιστράτη» στο Αρχαίο θέατρο της Επιδαύρου, όπου έπαιξε για πρώτη φορά σε σκηνοθεσία Οδυσσέα Παπασπηλιώπουλου.

Η Βίκυ Σταυροπούλου μίλησε συγκινημένη για τη μοναδική αυτή εμπειρία ζωής, λέγοντας με νόημα: «Ευχαριστώ το σύμπαν γι' αυτό το δώρο».

«Ο, τι και να σου πω, είναι λίγο. Είναι η πιο συγκινητική στιγμή της θεατρικής μου ζωής. Δεν το φανταζόμουν ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα. Για έναν ηθοποιό είναι φόρος τιμής να τον επιλέξει το Εθνικό θέατρο ως πρωταγωνιστή στην Επίδαυρο και ευχαριστώ πολύ τον διευθυντή του Εθνικού θεάτρου, Δημήτρη Λιγνάδη, που με τίμησε με την πρόταση του», ανέφερε στο «Secret» και πρόσθεσε: «Νιώθω απέραντη χαρά, ευγνωμοσύνη, συγκίνηση, δέος και ευχαριστώ το σύμπαν γι’ αυτό το δώρο. Πέταξα στα ουράνια».

Η αγαπημένη ηθοποιός αποκάλυψε επίσης τι έκανε λίγο πριν βγει στη σκηνή, όπου κυριολεκτικά έδωσε ρεσιτάλ ερμηνείας. «Πριν βγω στη σκηνή, η καρδιά μου πήγαινε να σπάσει από την ταχυπαλμία και τα μάτια μου είχαν βουρκώσει από τη συγκίνηση. Και στην αρχή και στο τέλος της παράστασης έκανα απεγνωσμένη προσπάθεια να συγκρατήσω τα δάκρυα μου. Ήξερα ότι η παράσταση μας θα είναι μια πρόταση (δεν θέλω αυτό να θεωρηθεί σαν έπαρση). Ύστερα από τρεις γεμάτες ημέρες στο θέατρο της Επιδαύρου αισθάνθηκα ότι δικαιώθηκε η αίσθηση μου. Στον κόσμο άρεσε αυτή η πρόταση. Λειτούργησε στα βάθη της ψυχής τους».

Η ίδια είναι μια προσωπικότητα που πάντα στηρίζει τους συνεργάτες της, κάτι που έκανε και σε αυτή την περίσταση. Γι' αυτό, και όπως εξήγησε, ήταν κάτι που έπαιξε σημαντικό ρόλο στην επιτυχία της παράστασης. «Αυτό οφείλεται κυρίως στον σκηνοθέτη Οδυσσέα Παπασπηλιώπουλο, ο οποίοι έκανε μια μαγική παράσταση με πολύ γέλιο και βαθιά συγκίνηση. Είναι μια παράσταση που πατάει στη γη και την ίδια στιγμή ίπταται. Μια ποιητική παράσταση».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved