Δέσποινα Βανδή: Το φωτογραφικό άλμπουμ των διακοπών της είναι υπέροχο! (pics)
Showbiz

Δέσποινα Βανδή: Το φωτογραφικό άλμπουμ των διακοπών της είναι υπέροχο! (pics)

H Δέσποινα Βανδή μετά από μία όμορφη απόδραση με φίλες της στην Πάρο, βρίσκεται στο Πήλιο και απολαμβάνει ξεχωριστές διακοπές με την παρέα της. 

Η τραγουδίστρια και παρουσιάστρια, αφού ολοκλήρωσε κάποιες επαγγελματικές υποχρεώσεις στην Κύθνο όπου έκανε γυρίσματα για τη νέα της εκπομπή, βρέθηκε στο κυκλαδίτικο νησί και ύστερα μαζί με τα αγαπημένα της πρόσωπα έφυγε για Πήλιο όπου βρίσκονταν πολύ καλοί της φίλοι.

Ανάμεσά τους ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος με τη σύζυγό του Λίνα Πρίντζου που διατηρούν κατοικία στην περιοχή αλλά και η Μαρία Μπακοδήμου με την οποία τον τελευταίο καιρό δείχνουν να είναι αχώριστες.

Η Δέσποινα Βανδή δείχνει να περνάει τόσο καλά που συνεχώς ανεβάζει υπέροχες φωτογραφίες από τις διακοπές της.

Μάλιστα, σε κάποια από αυτές, "δανείζεται" μία σκηνή από θρυλική ταινία της Αλίκης Βουγιουκλάκη, ποζάροντας με μπικίνι πάνω σε σκάφος και γράφοντας στη λεζάντα με πολύ χιόυμορ: «Ειιιι πειρατηηηηη!!! Το τόπι βρε γουρούνι!!!».

Μαζί της φυσικά και το... άλλο της μισό, η κόρη της Μελίνα με την οποία ανεβάζει υπέροχες φωτογραφίες οι οποίες αποδεικνύουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο πόσο δεμένες είναι ως μαμά και κόρη.

Δείτε παρακάτω στην gallery το φωτογραφικό άλμπουμ των διακοπών της τραγουδίστριας και παρουσιάστριας:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved