Παντελίδης-Φιλίππου: Η πιο τρυφερή φωτό τους, λίγο πριν γίνουν ξανά γονείς!
Showbiz

Παντελίδης-Φιλίππου: Η πιο τρυφερή φωτό τους, λίγο πριν γίνουν ξανά γονείς!

Τρελά ερωτευμένοι συνεχίζουν να είναι ο Τριαντάφυλλος Παντελίδης και η σύζυγός του Πωλίνα Φιλίππου οι οποίοι αυτόν τον καιρό βρίσκονται σε αναμονή του ερχομού του δεύτερου παιδιού τους. 

Το ζευγάρι είχε παντρευτεί πέρυσι με πολιτικό γάμο, λίγο πριν τον ερχομό της κόρης του και τον περασμένο Οκτώβριο είχε έρθει η στιγμή για να ζήσει και την πιο όμορφη μέρα του, με τον θρησκευτικό γάμο αλλά και τη βάφτιση της μικρής του πριγκίπισσας, η οποία πήρε το όνομα Αθηνά, όπως λέγεται και η μητέρα του Τριαντάφυλλου.

Οι χαρές όμως και η ευτυχία για τους δυο τους δεν σταμάτησε εκεί αφού η όμορφη ηθοποιός έμεινε ξανά έγκυος και ήδη διανύει το τελευταίο τρίμηνο της δεύτερης εγκυμοσύνης της. Οι φωτό που ανεβάζει με μαγιό μάλιστα προδίδουν την προχωρημένη εγκυμοσύνη της με την ίδια να δείχνει πραγματικά ευτυχισμένη.

Το ζευγάρι δεν έχει αποκαλύψει το φύλο του δεύτερου μωρού του όμως τον περασμένο Ιούνιο, η Πωλίνα Φιλίππου είχε αποκαλύψει:

«Ναι είναι αλήθεια, ισχύει ότι περιμένουμε το δεύτερο παιδάκι μας! Είμαι 6 μηνών! Είναι επιλογή μας με τον Τριαντάφυλλο να μην μάθουμε ακόμη το φύλο του μωρού. Θα το αφήσουμε λίγο καιρό ακόμα. Το θέλαμε και οι δύο πολύ, γι’ αυτό κάναμε και σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα και δεύτερο μωράκι».

Παράλληλα, είχε αναφερθεί και στον Παντελή Παντελίδη, κάνοντας μια τρυφερή αποκάλυψη: «Τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται. Φυσικά θα πάρει το όνομα του Παντελή! Αυτό το είχαμε αναφέρει πριν καν μείνω έγκυος στο πρώτο μας παιδί, ότι εάν μας αξιώσει ο Θεός να κάνουμε αγοράκι, θα πάρει το όνομα του αδερφού του».

Δείτε τις νέες φωτογραφίες του ζευγαριού, ανάμεσά τους και ένα από τα πιο τρυφερά φωτογραφικά στιγμιότυπα που θα έχετε δει:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved