Βλάχος - Τριανταφυλλίδου: Δείτε το μίνιμαλ σπίτι τους στην Αμερική (pics)
Showbiz

Βλάχος - Τριανταφυλλίδου: Δείτε το μίνιμαλ σπίτι τους στην Αμερική (pics)

Ο Πάνος Βλάχος και η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου παραμένουν μαζί κι ερωτευμένοι, κάτι το οποίο αποδεικνύουν και οι αναρτήσεις τους στα social media.

Το ζευγάρι, αρχικά γνώρισε μεγάλη επιτυχία μέσα από τη συμμετοχή του στη σειρά, "Μην αρχίζεις τη μουρμούρα". Μετέπειτα οι δύο ηθοποιοί, πήραν τη μεγάλη απόφαση να εγκαταλείψουν την Ελλάδα, κυνηγώντας το όνειρό τους στην Αμερική.

Ο Πάνος Βλάχος και η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, παρά τις επαγγελματικές προτάσεις, αποχαιρέτησαν την Ελλάδα, την οποία ωστόσο δεν έπαψαν ποτέ να τη λατρεύουν.

Οι δύο ηθοποιοί εδώ και λίγα χρόνια ζουν στο νέο τους σπίτι στην Καλιφόρνια. Πάντα μαζί τους και ο αγαπημένος τους σκύλος, ο Oscar. Τόσο η Ιωάννα, όσο και ο Πάνος, έχουν μιλήσει κατά καιρούς για το επάγγελμα του ηθοποιού, αλλά και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει κανείς, φεύγοντας από τη χώρα του.

Πρόσφατα μάλιστα, ο γοητευτικός ηθοποιός επέστρεψε στην Ελλάδα για τις ανάγκες του νέου του ρόλου. Ο Πάνος Βλάχος θα πρωταγωνιστήσει στη νέα σειρά του Alpha, "Αγγελική", η οποία έρχεται σύντομα στους δέκτες μας.

Όσο για τη σύντροφό του, εκείνη δεν έχασε την ευκαιρία να περάσει ελεύθερο χρόνο στα ελληνικά νησιά, δημοσιεύοντας φωτογραφίες στο instagram.

Το Gossip-tv.gr συγκέντρωσε φωτογραφικό υλικό από το ζεστό σπιτικό του ζευγαριού.


Δείτε τις παρακάτω φωτογραφίες...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved