Λασκαράκη-Τσιμιτσέλης : «Ο γάμος δεν είναι ευτυχισμένο τέλος αλλά αρχή»
Showbiz

Λασκαράκη-Τσιμιτσέλης : «Ο γάμος δεν είναι ευτυχισμένο τέλος αλλά αρχή»

Η Βάσω Λασκαράκη και ο Γιάννης Τσιμιτσέλης μιλούν για την σχέση τους στη « Πολυκατοικία», για το πώς είναι σαν ζευγάρι στην πραγματικότητα και αν έχουν κοινά με το ζευγάρι της σειράς. Σκέφτονται να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας σύντομα; Για αυτούς τι σημαίνει ο γάμος; Πέρα από την σειρά που αλλού θα τους δούμε την φετινή σεζόν;

 

 

 


Ετοιμάζεστε να ξεχειμωνιάσετε για τρίτη χρονιά στη οδό Αλαμάνας 19;Τι είναι αυτό που σας κρατά τόσα χρόνια στην «Πολυκατοικία»;
Β.Σ:
«Χαίρομαι που αυτή η δουλειά με κρατάει για τρίτη σεζόν .Είναι μια πολύ καλή δουλειά με καλούς συνεργάτες. Νιώθω τυχερή που με κράτησε τρίτη χρονιά»
Γ.Τ: «Με κρατά η παρέα, η δουλειά, το κανάλι, τα χρήματα, ένας συνδυασμός πραγμάτων. Είναι ουτοπικό πια να κάνεις αυτή την περίοδο της οικονομικής κρίσης μια δουλειά τρίτη χρονιά, μία σταθερή δουλειά».
Η Λουκία και ο Τάκης είναι το ζευγάρι της «Πολυκατοικίας» που κρατά το ρεκόρ χωρισμών και επανασυνδέσεων. Αυτό είναι το αλατοπίπερο στη σχέση τους;
Β.Σ: «Σίγουρα αυτό είναι. Από την πρώτη φορά που χωρίσανε, πολύ νωρίς στα πρώτα επεισόδια της πρώτης σεζόν, ξεκίνησε ένα ατέλειωτο γαϊτανάκι χωρισμών και επανασυνδέσεων, που τους καθορίζει σαν σχέση, σαν ζευγάρι, σαν παντρεμένους, σαν χωρισμένους, σαν χαρακτήρες. Νομίζω πως αυτοί οι δυο δεν μπορούν να ζήσουν αλλιώς αυτό τους τροφοδοτεί».
Γ.Τ: «Ναι, νομίζω αυτό είναι το βασικό τους ατού, οι χωρισμοί, οι επανασυνδέσεις, οι κωμικοτραγικές καταστάσεις που δημιουργούνται κατά καιρούς. Με αυτό ασχολούνται από την αρχή του σίριαλ».
Αυτό μπορεί να είναι και το αλατοπίπερο στη δική σας σχέση;
Β.Σ:
«Προσωπικά δεν με αφορά καθόλου αυτού του είδους σχέση. Όλα βγαλμένα από τη ζωή είναι βέβαια, συμβαίνουν ,αλλά εμένα ως Βάσω δεν με εκφράζει κάτι τέτοιο, δεν θα ήθελα να το περνάω, θα ήταν μεγάλη ταλαιπωρία».
Γ.Τ: «Καταρχήν αυτό δεν υπάρχουν μόνο στην τηλεόραση, είναι ουσιαστικά απομίμηση της ζωής και το ανάποδο. Μπορεί να ισχύει και στη ζωή».
Συχνά το ευτυχισμένο τέλος στη τηλεόραση έχει μουσική υπόκρουση το γαμήλιο εμβατήριο. Είναι έτσι και στη ζωή, το happy end είναι ένας γάμος;
Β.Σ: «Δεν νομίζω ότι ισχύει κάτι τέτοιο και για μένα προσωπικά σίγουρα δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Ευτυχισμένο τέλος είναι όταν ολοκληρώνεις τη ζωή σου και πεθάνεις “πλήρεις ημών” και ευτυχισμένος. Δεν είναι ευτυχισμένο τέλος όταν παντρεύεσαι στα 35 σου».
Γ.Τ: «Δεν ξέρω αν το happy end είναι συνυφασμένο με τον γάμο στη ζωή. Νομίζω ότι είναι η ευτυχισμένη αρχή για πολλά και διάφορα πράγματα και όχι ευτυχισμένο τέλος. Ευτυχισμένο τέλος λοιπόν δεν είναι ο γάμος, γιατί δεν είναι ένα τελείωμα, υποτίθεται ότι ξεκινάς μια νέα ζωή».
Εκτός από την «πολυκατοικία», πού αλλού θα σας δούμε τον φετινό χειμώνα;
Β.Σ:
«Δεν κάνω κάτι άλλο, τηλεοπτικά ή θεατρικά, είναι μια χρονιά χαμηλού προφίλ».
Γ.Τ: «Είμαι στο θέατρο “Εμπορικόν” στην παράσταση “Αττική Οδός” των Ρέππα-Παπαθανασίου.Είναι ένα έργο που μιλά για τρεις γενιές και τα προβλήματα που έχουν μεταξύ τους και το πώς τα αντιμετωπίζει όλα αυτά μία οικογένεια με διάφορες προστριβές, με διάφορες θυσίες».
Πηγή:TivoNews

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved