Σοφία Μουτίδου: Θεαματική η αλλαγή της! Δες πόσο έχει αδυνατίσει!
Showbiz

Σοφία Μουτίδου: Θεαματική η αλλαγή της! Δες πόσο έχει αδυνατίσει!

Εν μέσω καραντίνας η Σοφία Μουτίδου είχε αποκαλύψει πως πήρε αρκετά κιλά, όπως φαίνεται όμως η δίαιτα που ακολουθεί αποδίδει και μάλιστα πολύ!

Καθημερινά την παρακολουθούμε μέσα από την επιτυχημένη εκπομπή του Open «Τhe Booth» και η αλήθεια είναι πως η διαφορά στο σώμα της είναι πλέον εμφανής.

Έχει αδυνατίσει και της πάει πολύ! Δεν είναι λίγες οι φορές που η ίδια έχει μιλήσει δημόσια για τις «μάχες» της με τα κιλά.

«Ντρέπομαι πολύ για το σώμα μου, απλώς το ξεπερνάω. Έχω θέμα με το σώμα μου, το σκέφτομαι συνέχεια, με απασχολεί, νιώθω άσχημα με τα κιλά μου, αλλά ο δικός μου ο δρόμος είναι να μην το κοινωνικοποιώ, τραβάω μόνη μου το ζόρι μου, δεν το μοιράζομαι.

Κυκλοφορώ με κολλητά ρούχα στο καμαρίνι αλλά και στη σκηνή. Την ώρα που είμαι στη σκηνή με τα κολλητά ρούχα, μου είναι «κάπως», δεν μου είναι τόσο άνετο όσο φαίνεται. Πρακτικά, είναι ακομπλεξάριστο αυτό που βλέπεις, αλλά για κάποιον που έχει κιλά... Στο μεταξύ, τραβάω τα δικά μου ζόρια. Δεν είναι «εν λευκώ, γιούρια», έχω θέματα», είχε πει σε παλαιότερη συνέντευξή της η αγαπημένη ηθοποιός.

Τα πράγματα όμως δείχνουν να αλλάζουν αφού η Σοφία, έχει καταφέρει να αλλάξει θεαματικά την εικόνα της!

Δες την αλλαγή της

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved