Κέλλυ Κελεκίδου: Ο θάνατος που την "τσάκισε" και η διπλή απώλεια
Showbiz

Κέλλυ Κελεκίδου: Ο θάνατος που την "τσάκισε" και η διπλή απώλεια

Η Κέλλυ Κελεκίδου περνά σε πολύ προσωπικά θέματα, μιλώντας για δύο μεγάλες απώλειες που βίωσε στη ζωή της.

Η γνωστή τραγουδίστρια, η οποία μετρά αρκετά χρόνια εμπειρίας στη δισκογραφία, πέρασε σε μια βαθιά εξομολόγηση για την απώλεια των γονιών της. Η ίδια μάλιστα τόνισε πως τόσο η μητέρα της, όσο και ο πατέρας της, έφυγαν από τη ζωή σε αρκετά νέοι.

Η Κέλλυ Κελεκίδου μίλησε για όλα στο περιοδικό "Λοιπόν"

Πώς είσαι αυτόν τον καιρό;

Ξεκινήσαμε μια πολύ όμορφη συνεργασία με τον Σταμάτη Κραουνάκη, μου έγραψε ένα υπέροχο τραγούδι με τίτλο «Βασανίζομαι». Είμαι ευγνώμων για όλο αυτό που μου έχει χαριστεί, τόσο από τον θεό όσο κι από το Σταμάτη. Θεωρώ μεγάλη ευλογία να μπορείς να συνεργάζεσαι μ' έναν τόσο σπουδαίο καλλιτέχνη, ήταν μοναδική εμπειρία, μια παρακαταθήκη.

Η προσπάθεια έφερε το αποτέλεσμα ή η τύχη ήταν εκείνη που σε βοήθησε περισσότερο;

Είναι ένας συνδυασμός, στη ζωή εύκολα δεν χαρίζονται πράγματα, αλλά έχουμε την ευλογία του θεού. Το πιο σημαντικό είναι να προσπαθείς και θα έρθουν πράγματα σαν δώρο από τον θεό.

Ποια ήταν η πιο έντονα προβληματισμένη στιγμή της ζωής σου;

Βασανίζομαι πολύ όταν υπάρχουν θέματα με την υγεία, επίσης με το "χαμό" της μαμάς μου, με το "χαμό" του πατέρα μου, πέρσι τον Αύγουστο, που τώρα κλείνει χρόνο. "'Εχασα" και το μπαμπά μου.Ήταν νεότατος, 65 χρόνων... Η μαμά μου "έφυγε" 48 χρόνων. Οπότε, όταν βιώνετε τέτοια γεγονότα, όλα τα υπόλοιπα, με λίγη αισιοδοξία καλή παρέα και την αγκαλιά που σου δίνει η οικογένεια σου, μπορείς να ξεπεράσεις καθημερινά μικρά προβλήματα, που σαφέστατα υπάρχουν και δεν μπορούμε να πούμε πως δεν τα βλέπουμε ή δεν τα αισθανόμαστε.Έτσι, κρατάω κάποια λόγια του Σταμάτη στο «μπαούλο» μου και όταν του είπα ένα μεγάλο «ευχαριστώ» για τη συνεργασία, μου είπε: «Δεν χρειάζεται να με ευχαριστείς, είσαι αυθεντική, μια καθαρή λαϊκή φωνή». Εμένα, αυτό μου έδωσε δύναμη να συνεχίσω, να κάνω αυτό που καν τόσα χρόνια, ξεκινώντας από τη Θεσσαλονίκη, πριν ακόμη γίνουν γνωστά τα τραγούδια μου.

Συνεργασία με τον σύζυγό σου, Νίκο Κουρκούλη, θέλεις να κάνεις;

Θέλω να συνεργαστώ επαγγελματικά με τον Νίκο, γιατί όχι; Απλά, αυτήν τη στιγμή δεν είναι ο κατάλληλος χρόνος. Ο κόσμος μας αγαπάει αγαπάει και θέλει να μας βλέπει μαζί. Είναι κάτι που θα το σκεφτούμε, να ξαναβγάλουμε τραγούδι μαζί, αλλά όχι αυτήν τη στιγμή. Αν γίνει κάτι, θα γίνει, δεν προγραμματίζουμε.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved