Ζέτα Μακρυπούλια: Γυμνάζεται με το μαγιό της και η φώτο της είναι όνειρο!
Showbiz

Ζέτα Μακρυπούλια: Γυμνάζεται με το μαγιό της και η φώτο της είναι όνειρο!

Με μαγιό την έχετε δει την Ζέτα Μακρυπούλια αλλά να φορά το μαγιό της και να γυμνάζεται μέχρι σήμερα δεν την είχατε δει…

Στα 42 της χρόνια η Ζέτα Μακρυπούλια διαθέτει απίστευτη σιλουέτα. Η ηθοποιός και παρουσιάστρια του Ρουκ Ζουκ τρέφεται σωστά και γυμνάζεται καθημερινά και τα αποτελέσματα της καλλίγραμμης σιλουέτας της είναι εμφανέστατα!

Η Ζέτα αντικαθιστά σε καθημερινή βάση το ένα της γεύμα με μία γευστική και χορταστική σαλάτα!

Τι τρώει καθημερινά η Ζέτα Μακρυπούλια και διατηρεί ένα τόσο ωραίο κορμί; Ως συνήθως, για πρωινό τρώει ένα τοστ με γαλοπούλα και μαύρο ψωμί, για δεκατιάνο ένα γιαούρτι ή φρούτο ή αμύγδαλα, για μεσημεριανό τονοσαλάτα, για κυρίως γεύμα κοτόπουλο φιλέτο ή μπιφτέκι με σαλάτα ή ρύζι και μπρόκολο και μια φορά την εβδομάδα λαδερά ή ζυμαρικά. Για βραδινό τρώει γιαούρτι με μέλι και καρύδια. Όλα με κόποις κτώνται και η Ζέτα το ξέρει καλά!

Σήμερα, 27 Αυγούστου πόσταρε μία φωτογραφία της με ολόσωμο μαγιό την ώρα που γυμναζόταν και σχολίασε: «Έτσι θα σας πω καλησπέρα σήμερα!!! Δεν ξέρω καν αν υπάρχει αυτό σαν στάση σε κάποια γυμναστική. Θα το ονομάσω ανάποδη σανίδα. Αυτό είναι το mood της ημέρας! Όλα ανάποδα. Ή η αντίστροφη όψη της πραγματικότητας!»!

Δείτε την εντυπωσιακή φωτογραφία της με μαγιό και θα εκπλαγείτε!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved