Μικρούτσικος: Η μεγάλη επιστροφή, η διαδρομή και οι στιγμές που τον λύγισαν
Showbiz

Μικρούτσικος: Η μεγάλη επιστροφή, η διαδρομή και οι στιγμές που τον λύγισαν

Ταλαντούχος και γεμάτος όρεξη, ευρηματικός και πρωτοπόρος, έξυπνος και απόλυτα επικοινωνιακός ο Ανδρέας Μικρούτσικος είναι εδώ για να μας θυμίσει για ακόμη μια φορά πως η ζωή αν δεν την αφήσουμε δεν μας εγκαταλείπει!

Με μεγάλη συγκίνηση, χαρά και λαχτάρα μεγάλο -αν όχι όλο- μέρος του τηλεοπτικού κοινού περίμενε την επιστροφή του στην τηλεόραση.


Εκείνος επέλεξε να επιστρέψει με έναν λίγο διαφορετικό ρόλο μέσα από το Big Brother. Ας μην ξεχνάμε, εμείς οι παλαιότεροι τουλάχιστον -και ας μάθουν και οι νεότεροι- πως μέσα από το πρώτο Big Brother ο Ανδρέας Μικρούτσικος είχε γράψει τη δική του ιστορία «πειράζοντας» λίγο τα έως τότε standards της τηλεόρασης και ξεκινώντας ένα νέο ταξίδι στα τηλεοπτικά δρώμενα της τότε εποχής.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος είχε γράψει τη δική του ιστορία «πειράζοντας» λίγο τα έως τότε standards της τηλεόρασης
Και μπορεί να είναι πτυχιούχος μαθηματικός, όμως αυτό δεν σημαίνει πως το μυαλό του είναι μόνο πρακτικό αφού πάντα έδειχνε με τις σκέψεις του να είναι γεμάτο φαντασία. Έτσι εξάλλου και ξεκινήσει και η καριέρα του ως μουσικός, ραδιοφωνικός παραγωγός και φυσικά παρουσιαστής.


Τα έτη 1992 και 1993 ο Μικρούτσικος παρουσίαζε στο Mega το τηλεπαιχνίδι Το Μεγάλο Παζάρι. Την επόμενη κιόλας χρονιά μεταπήδησε στην πρωινή ζώνη, παρουσιάζοντας την εκπομπή «Χαμογελάτε, είναι μεταδοτικό», ενώ κάποια στιγμή μετονομάστηκε σε «Χαμογελάτε».

Αργότερα μετακινήθηκε στον Alpha, όπου παρουσίασε το «Dream Show». Ακολουθούσαν τα προγράμματα «Αυτό που θέλουν οι γυναίκες», «Διπλό παιχνίδι», «Από καρδιάς», «Το πιο μεγάλο παζάρι», «Αυτός μας έλειπε» και «Θα πεις κι ένα τραγούδι».. Το 2009 ο Μικρούτσικος έσπασε το συμβόλαιό του με τον σταθμό αφού επέλεξε να μείνει εκτός τηλεόρασης.


Η πρώτη του σύζυγος ήταν η Μαρία Δημητριάδη και μαζί απέκτησαν τον γιο τους, Στέργιο, για χάρη του οποίου η τραγουδίστρια αποσύρθηκε από τη δισκογραφία.
«Χτυπημένη» από μια σπάνια νόσο των πνευμόνων, η Μαρία έφυγε στα 58 της χρόνια αφήνοντας μόνο τον Ανδρέα. Καθοριστικό ρόλο στη ζωή του έπαιξε και η πολύχρονη σχέση του με την Σοφία Βόσσου, με την οποία μέχρι και σήμερα παραμένουν φίλοι. «Μαζί χτίσαμε την καριέρα μας. Δεν μας ήταν δύσκολο να συνυπάρχουμε και στη σκηνή και στη ζωή. Περνάγαμε ωραία μαζί. Το διασκεδάζαμε», έχει πει η ίδια.


Στις 29 Δεκεμβρίου του 1995 ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας μαζί με την αγαπημένη του γυμνάστρια Φωτεινή Γεωργαντά, όμως ο γάμος του έληξε λίγα χρόνια αργότερα. Μετά τον χωρισμό του από τη Φωτεινή Γεωργαντά, ο παρουσιαστής βρήκε ξανά τον έρωτα στο πρόσωπο της Δήμητρας Ρουμπέση. Έμειναν μαζί τρία χρόνια.

Για τις σχέσεις του με τις γυναίκες ο ίδιος έχει πει: «Όταν άρχιζε ένα παράπονο, όταν ένιωθα ότι εδώ πέταξα την μπάλα έξω με καθυστέρηση, μου δημιουργούσε μια ανησυχία. Χρειαζόμουν ίσως ένα μαγκούρι να πατήσω, να στηριχτώ, λες και έβλεπα τον επερχόμενο χωρισμό και είχα ανάγκη εναλλακτικής λύσης.

Οπότε λοιπόν εμφανιζόμουν ως ένα είδος μοιχού που απατάει, ήταν γιατί ήδη είχε μπει ένα ζιζάνιο στο “εμείς” και έβλεπες τον καθένα να κλείνεται στο φρούριο του “εγώ”. Τότε λειτουργούσα έτσι. Ξόρκιζα το κακό. Έλεγα “Εντάξει, ρε παιδί μου, δεν έγινε και τίποτα”. Γινόταν όμως».


Δεν το έβαλε κάτω ούτε όταν τον «έπνιξαν» τα οικονομικά προβλήματα, όμως είδε τη ζωή του να αλλάζει για τα καλά όταν έχασε το άλλο του μισό και αυτό δεν ήταν άλλο από τον αδερφό του Θάνο.

Eίδε τη ζωή του να αλλάζει για τα καλά όταν έχασε το άλλο του μισό και αυτό δεν ήταν άλλο από τον αδερφό του Θάνο.


«Η παρουσία του Θάνου ήταν ογκόλιθος. Ήταν μάνα, πατέρας, αδελφός, οξυγόνο. Με αποστείρωνε από τον αρνητισμό», έχει παραδεχτεί. Ο θάνατος του τον βύθισε στη θλίψη και, λίγο καιρό αργότερα, βρέθηκε και ο ίδιος στην εντατική με πνευμονικό οίδημα, το οποίο ευτυχώς ξεπέρασε και τώρα χαμογελάει και πάλι, έχοντας πάντα στο πλευρό του τις σταθερές αξίες της ζωής του, το γιο του Στέργιο, τη Σοφία Βόσσου, με την οποία τον συνδέει αδελφική φιλία, και τη σύντροφο του Έλενα.

Ο Ανδρέας επέστρεψε μέσα από Big Brother, έτοιμος να δώσει και πάλι λίγη από τον ειλικρίνεια του.

Με συγκίνηση και δάκρυα στα μάτια είπε στην πρεμιέρα: «Όλα αυτά τα χρόνια που λείπω από τα φώτα, δεν ένιωσα ποτέ μόνος, εξαιτίας της αγάπης σας. Είναι πολύ σημαντικό μεγαλώνοντας να μην νιώθεις μόνος» κι εμείς απαντήσαμε με ένα «καλώς ήρθες και πάλι».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved