Ελεονώρα Μελέτη: Έτοιμη για τη μεγάλη της πρεμιέρα – Όλα όσα αποκάλυψε
Showbiz

Ελεονώρα Μελέτη: Έτοιμη για τη μεγάλη της πρεμιέρα – Όλα όσα αποκάλυψε

Η Ελεονώρα Μελέτη, αύριο, Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου έχει πρεμιέρα στον Alpha.

Η λαμπερή παρουσιάστρια επιστρέφει στην καθημερινή ζώνη και μάλιστα με μια πλούσια θεματολογία. Η "Ώρα για Μελέτη" είναι η νέα καθημερινή εκπομπή του Alpha. Ανανεωμένη και πανέτοιμη, η Ελεονώρα Μελέτη μίλησε στο περιοδικό «Τηλεθεατής» για τη νέα της αρχή. Διαβάστε τι αποκάλυψε...

Ένα ακόμη επαγγελματικό ρίσκο;

«Μου αρέσει το ρίσκο. Είναι καλοδεχού­μενη η αλλαγή στη ζωή μου. Είτε την προκαλώ είτε έρχεται από μόνη της. Εί­ναι ένα στοίχημα για μένα. Ήθελα πολύ να επιστρέψω σε μια καθημερινή βάση. Είμαι πολύ χαρούμενη που επιστρέφω με αυτό το αντικείμενο και το περιεχό­μενο που θα δείτε στην εκπομπή. Με συνεργάτη τον Νίκο Μάνεση -τον οποίο θεωρώ εξαίρετο δημοσιογράφο- που θα επιβλέπει το όλο εγχείρημα. Είναι πολύ σημαντικό να έχεις δίπλα σου ανθρώ­πους που γνωρίζουν την τηλεόραση και να μπορείς να τους εμπιστευτείς».

Έχετε ρισκάρει πολλές φορές στη ζωή σας;

«Συνεχώς ρισκάρω. Όταν κάνω μια εκπο­μπή που πηγαίνει καλά και φεύγω, όπως έχω κάνει με την "Πρωινή Μελέτη", το Hashtag", με τα "Μεσάνυχτα". Μου αρέ­σει να φεύγω όταν τα πράγματα είναι κα­λά. 'Οταν το 2014 έφυγα από το Star με μια εκπομπή εδραιωμένη, με καλή τηλεθεαση, για να πάω σε ένα νεοσύστατο κανάλι που δεν το ήξερε κανείς, ήταν ρίσκο».

Η πρωινή ζώνη είναι άκρως ανταγω­νιστική...

«Για τον κόσμο είναι καλό να υπάρχουν πολλές εκπομπές. Αυξάνεται το ποσο­στό των επιλογών. Ανεβάζει τον πήχη και το αίσθημα της ευθύνης σε εμάς που δουλεύουμε στις εκπομπές. Είμα­στε αποφασισμένοι -και σε αυτό έχουμε συμφωνήσει από την αρχή με τον Νίκο Μάνεση- να μη μεταχειριστούμε τα «κοι­νόχρηστα όπλα», όπως οι άλλες εκπο­μπές. Αναφέρομαι στην αναπαραγωγή προγραμμάτων και στο αμιγώς Life Style κομμάτι. Αυτό συνεπάγεται με­γαλύτερο βαθμό δυσκολίας. Είναι όμως και πολύ καλή πρόκληση για να γίνουμε πιο δημιουργικοί και αυθεντικοί».

Τι περιλαμβάνει η σκαλέτα της εκπο­μπής;

«Γενναία δόση επικαιρότητας, όπως επι­βάλλεται, καθώς είναι ενημερωτική εκπο­μπή. Απλά δεν θα τραβάμε από τα μαλλιά τις ειδήσεις και τα θέματα. Πρωτογενές ρεπορτάζ από ποικίλης ύλης θέματα».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved