Λαμπερός γάμος στη Μύκονο! Η rock νύφη και οι ελάχιστοι καλεσμένοι (pics)
Showbiz

Λαμπερός γάμος στη Μύκονο! Η rock νύφη και οι ελάχιστοι καλεσμένοι (pics)

Το λαμπερό ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου.

Ο επιχειρηματίας Σεμπάστιαν Διαμαντούλης παντρεύτηκε στο νησί των ανέμων τη Βραζιλιανά αγαπη­μένη του Alexia Sednaui. Το μυστή­ριο του γάμου τελέστηκε σε κλειστό κύκλο στη Μητρόπολη της Μυκό­νου, στη Μικρή Βενετία, και η εκ­κλησία στολίστηκε τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά με λευκές ορτανσίες και τριαντάφυλλα. Την παράσταση έκλεψε η καλλο­νή rock νύφη με σπανιόλικο φόρρεμα - νυφικό, χρυσές γόβες, υπέροχα διαμαντέ­νια σκουλαρίκια με ζαφείρια και στεφάνι στα μαλλιά της από κόκκινες και φούξια παιώνιες. Χουλιγουντιανού στιλ ήταν και το look του γαμπρού, ο οποίος είναι γιος του Μανώλη Διαμαντούλη , που έχει γράψει ιστορία στο night clubbing.

Τρικούβερτο γλέντι

Ακολούθησε παραδοσιακό δείπνο σε γνωστό εστιατόριο της Χώρας, με καλεσμένους που δεν ξεπερνού­σαν τα 50 άτομα, λόγο των αυστη­ρότατων μέτρων κατά της διασπο­ράς του covin-19,που όμως εξελί­χθηκε σε τρικούβερτο γλέντι. Εκεί την παράσταση έκλεψε η καλλονή αδελφή του γαμπρού και επιτυχη­μένο μοντέλο Παολίνα Διαμαντούλη , που όλοι της εύχονταν γρήγορα και στα δικά της.

Ο Σεμπάστιαν σπούδασε Πλη­ροφορική και Οικονομικά στη Γερ­μανία. Πολίτης του κόσμου, γνώρι­σε τη σύζυγο του σε ένα από τα τα­ξίδια του και εδώ και μερικά χρόνια μένουν μαζί στην Αθήνα και τη Μύ­κονο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved