Big Brother: Η απόφαση του Βαρθακούρη και ο ρόλος της Αντελίνας
Showbiz

Big Brother: Η απόφαση του Βαρθακούρη και ο ρόλος της Αντελίνας

Big Brother: Το πολυσυζητημένο ριάλιτι βρίσκεται στον αέρα του ΣΚΑΙ με τον Χάρη Βαρθακούρη να σχολιάζει τις αρνητικές κριτικές.

Ο Χάρης Βαρθακούρης, σε μια δύσκολη τηλεοπτική σεζόν, ανέλαβε χρέη παρουσιαστή για τις ανάγκες του Big Brother. Το πασίγνωστο ριάλιτι επέστρεψε στη χώρα μας μετά από αρκετά χρόνια. Ο παρουσιαστής μίλησε γι’ αυτή του την εμπειρία στο περιοδικό «Τηλέραμα»

Ζητήσατε τη συμβουλή της Αντελίνας, προκειμένου να πάρετε την τε­λική σας απόφαση για την παρουσίαση; Εκείνη τι πιστεύει γι' αυτό;

«Φυσικά και το συζητήσαμε. Πώς θα μπορούσα, άλλωστε, να μην; Μαζί μένουμε, μαζί ζούμε, μαζί κοιμόμαστε! (γέλια) Ζήσαμε παράλληλα το αυξημένο ενδια­φέρον στα πρόσωπα μας κατά τη διάρκεια του "Globetrotters". Συζητήσαμε όλες τις προτάσεις που μας έγιναν μεμονωμένα, πέ­ραν αυτών που αφορούσαν και τους δυο μας. Δεν ζήτησα ακρι­βώς τη συμβουλή της γιατί, μέ­σα στο μυαλό μου τουλάχιστον, πήρα γρήγορα την απόφαση μου. Αυτό που συζητήσαμε εί­χε περισσότερο να κάνει με θε­ωρία. Φέρ' ειπείν, επιλέγω την καλύτερη οικονομική πρόταση ή αυτή που κάνω κέφι; Επιλέγω τους ανθρώπους που μου έκαναν "κλικ" ή αυτούς που "τάζουν λαγούς με πετραχήλια"; Όταν κατέληξα ότι αυτό που θέλω να δοκιμάσω είναι το "Big Brother", δεν διαφώνησε μαζί μου. Δεν υπήρχε και λόγος, άλλωστε. Πι­στεύει ότι έπραξα σωστά».

Σας έχουν στενοχωρηθεί κάποια επικριτικά σχόλια που ήδη έχουν ακουστεί για το ριόλιτι ή το εκλαμ­βάνετε σαν μια προσωπική πρό­κληση, που θέλετε να φέρετε εις πέρας;

«Δεν με έχουν στενοχωρήσει, διότι δεν τα έχω αντι­ληφθεί. Όσο κι αν σας φαίνεται περίεργο, δεν ψάχνω τι γράφεται για μένα. Δεν γκουγκλάρω "Βαρθακούρης". Δυστυχώς-ίσως από αφέλεια, ίσως και όχι- υπάρχουν πολλοί που μου στέλνουν σε μηνύ­ματα, στα διάφορα social media, δημοσιεύματα που με αφορούν. Εκεί, καμιά φορά, ο πειρασμός εί­ναι μεγάλος κι έχω υποκύψει. Αλ­λά από μόνος μου δεν ψάχνομαι. Έχω τόσα πολλά στο κεφάλι μου, που το τελευταίο που θα ήθελα εί­ναι να το επιβαρύνω με άχρηστο φορτίο».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved