Αυτό είναι το νέο επαγγελματικό βήμα της Μενεγάκη! Υπέγραψε συμβόλαιο 2 ετών!
Showbiz

Αυτό είναι το νέο επαγγελματικό βήμα της Μενεγάκη! Υπέγραψε συμβόλαιο 2 ετών!

Η Ελένη Μενεγάκη μπορεί να είπε αντίο στους τηλεθεατές, αφήνοντας μία χαραμάδα ανοιχτή για την επιστροφή της, όμως η Ελένη δεν μπορεί να μείνει εντελώς άπραγη και ήδη υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας. 

Η όμορφη παρουσιάστρια φαίνεται πως έβαλε άνω τελεία στην καριέρα της στην τηλεόραση, θέλοντας να κάνει και άλλα εποικοδομητικά και δημιουργικά πράγματα πέρα από αυτήν.

Προσφάτως λοιπόν, σύμφωνα με το Secret υπέγραψε νέο συμβόλαιο συνεργασίας. Ή πιο σωστά ανανέωσε με την υπογραφή της μία πολύ όμορφη συνεργασία με κορυφαία εταιρία καλλυντικών, στων οποίων τις καμπάνιες πρωταγωνιστούσε η ίδια κατά το παρελθόν.

Η Ελένη Μενεγάκη, έχοντας αποφασίσει να αλλάξει πλέον την καθημερινότητά της και να δώσει άλλες προτεραιότητες στη ζωή της, δείχνει πιο σίγουρη από ποτέ για τις επιλογές της.

Προσφάτως λοιπόν ήρθε σε συμφωνία με την εν λόγω εταιρία, ανανεώνοντας τη συνεργασία τους για ακόμη δύο χρόνια.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, τα γυρίσματα για τη νέα καμπάνια της εταιρίας είχαν γίνει στο εξωτερικό όμως τα επόμενα θα γίνουν στην Ελλάδα καθώς λόγω κορονοϊού δεν θα είναι δυνατόν να γίνουν εκτός συνόρων.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved