Χριστίνα Παππά μετά τον θάνατο Μαζωνάκη: «Είχα πάει σε αυτό το ιατρείο... Ήταν πολύ σκοτεινό»
Showbiz

Χριστίνα Παππά μετά τον θάνατο Μαζωνάκη: «Είχα πάει σε αυτό το ιατρείο... Ήταν πολύ σκοτεινό»

Μια προσωπική της ιστορία από το παρελθόν αποκάλυψε η Χριστίνα Παππά, με αφορμή τον θάνατο του Γιώργου Μαζωνάκη και όσα έχουν αποκαλυφθεί τις τελευταίες ημέρες γύρω από την υπόθεση.

Η ηθοποιός και επιχειρηματίας μίλησε μέσα από ένα βίντεο που δημοσίευσε στο TikTok, ξεκινώντας με ένα συγκινητικό μήνυμα για τον τραγουδιστή και την απώλειά του.

Η απόλυτη ευτυχία της Χριστίνας Παππά: Το τρυφερό καλοκαίρι με την εγγονή της

xristina-pappa.jpg

«Λίγο πολύ πιστεύω ότι όλοι μας εξακολουθούμε να είμαστε συγκλονισμένοι με τον άδικο χαμό αυτό του σπουδαίου καλλιτέχνη. Εγώ ακόμη δε μπορώ να το πιστέψω. Όλοι μας τον αγαπήσαμε με τον τρόπο μας. Πονέσαμε με τα τραγούδια του, κλάψαμε, γελάσαμε, ξενυχτήσαμε. Καλό παράδεισο σε αυτό το παιδί που τόσο μα τόσο άδικα έφυγε», ανέφερε αρχικά η Χριστίνα Παππά.

Στη συνέχεια, αποκάλυψε ότι πριν από περίπου 15 χρόνια είχε επισκεφθεί δύο φορές το ιατρείο του γιατρού που βρίσκεται σήμερα στο επίκεντρο της υπόθεσης του Γιώργου Μαζωνάκη. Η ίδια μάλιστα αναφέρθηκε στην εντύπωση που της είχε προκαλέσει ο χώρος.

«Εγώ θέλω να πω ένα περιστατικό που συνέβη πριν πολλά χρόνια, πριν 15 χρόνια. Είχα επισκεφθεί και το γραφείο αυτού του γιατρού. Είχα πάει δυο επισκέψεις. Ήταν ένα πολύ σκοτεινό ιατρείο, που δεν είναι στον χαρακτήρα μου, δεν μου άρεσε», είπε.

Η Χριστίνα Παππά εξήγησε πως εκείνη την περίοδο εργαζόταν στο θέατρο και ήταν ακόμη παντρεμένη με τον Κλαούντιο Γκολντεμπέλα. Είχε εμφανίσει ένα κριθαράκι στο μάτι, το οποίο, όπως περιέγραψε, γινόταν εντονότερο εξαιτίας του καθημερινού μακιγιάζ που απαιτούσαν οι παραστάσεις.

Η επίσκεψή της στην κλινική, ωστόσο, εξελίχθηκε διαφορετικά από ό,τι περίμενε, καθώς, σύμφωνα με τη δική της αφήγηση, παρουσίασε απότομη πτώση της πίεσής της.

«Πριν από 15 χρόνια – μπορεί και παραπάνω – ήμουν παντρεμένη ακόμα με τον Κλαούντιο, δούλευα στο θέατρο και είχα βγάλει ένα κριθαράκι στο μάτι, το οποίο με το καθημερινό μακιγιάζ γινόταν πιο έντονο.

Η μόνη μέρα που μπορούσα να το κάνω ήταν τη Δευτέρα που είχα ρεπό. Ο γιατρός εκείνη τη μέρα ευτυχώς μπορούσε μόνο στην κλινική γιατί την ώρα που ήταν να φύγω, η πίεσή μου κατέβηκε στο 4. Θυμάμαι ότι τους είπα “σβήνω” και με επανέφεραν με απινιδωτή», υποστήριξε η Χριστίνα Παππά, περιγράφοντας τη δική της εμπειρία.

Η ίδια ολοκλήρωσε την εξομολόγησή της αναφερόμενη στην ανάγκη να υπάρχει μεγαλύτερη προσοχή και έρευνα όταν πρόκειται για ζητήματα υγείας. Όπως είπε, η συγκεκριμένη εμπειρία της ήρθε ξανά στο μυαλό μετά τον θάνατο του Γιώργου Μαζωνάκη.

«Ίσως λοιπόν να έφυγε αυτός ο άνθρωπος για να μας υπενθυμίσει πόσα πολλά πράγματα πρέπει να προσέχουμε, πόσο πολύ πρέπει να ψάχνουμε και να είμαστε επιφυλακτικοί. Ο γιατρός εμένα τότε μου είπε ότι ευτυχώς πήγα στην κλινική διότι διαφορετικά θα με χάνανε», κατέληξε η Χριστίνα Παππά.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

DPG NETWORK

©2010-2026 Gossip-tv.gr - All rights reserved