Πέτρος Λαγούτης: «Ζούμε όλοι μας πολύ δύσκολες περιόδους»
Showbiz

Πέτρος Λαγούτης: «Ζούμε όλοι μας πολύ δύσκολες περιόδους»

Για τη συνεργασία του με τον Αντρέα Γεωργίου και τον Κούλλη Νικολάου μίλησε ο Πέτρος Λαγούτης.

Ο αγαπημένος ηθοποιός αποκάλυψε αν θα είναι στη νέα σειρά που ετοιμάζουν, ενώ αναφέρθηκε και στον ρόλο του Παντελή στο «Έτερος Εγώ».

Η συνεργασία σας με τον Αντρέα Γεωργίου και τον Κούλλη Νικολάου, παρατηρώ πως συνεχίζεται..

«Φυσικά. Γνωριζόμαστε από μια πολύ παλιά σειρά του ΑΝΤ1, το "Ρουά ματ". Δεν υπάρχει λόγος να μη συνεχιστεί η συνεργασία μας. Είναι δύο άνθρωποι πολύ ξεκάθαροι και γενικά πολύ γενναιόδωροι και δεν εννοώ μόνο το οικονομικό κομμάτι. Είναι ανοιχτόμυαλοι και κάνουν τη δουλειά τους σωστά. Δηλαδή όπως ακριβώς πρέπει να γίνεται. Οταν λοιπόν συμβαίνει αυτό σε μια συνεργασία είναι ευχής έργον».

Εχει πάντως ακουστεί πως θα σας δούμε και στην επόμενη δουλειά που σκοπεύουν εκείνοι να κάνουν, το «Φάμα Γκούστα».

«Κάτι μου είχε πει κάποια στιγμή ο Αντρέας Γεωργίου, χωρίς όμως περισσότερες λεπτομέρειες. Ολα αυτά όμως ήταν πριν την πανδημία... μετά όλα φρέναραν. Οχι μόνο τα προϊόντα αλλά και οι ίδιες οι συζητήσεις».

Μετά από όλα αυτά όμως, υπάρχει και η δράση του Παντελή Σκλαβή που θα συνεχιστεί στον δεύτερο κύκλο του «Ετερος εγώ».

«Τι να πω τώρα γι' αυτή τη σειρά; Ουσιαστικά είναι μια κατηγορία από μόνη της και είμαι πολύ χαρούμενος που αποτελώ μέρος της. Ο Παντελής λοιπόν, ο ήρωας μου, στον δεύτερο κύκλο "Κάθαρσις" αναλαμβάνει ακόμα περισσότερη δράση. Γενικά ο δεύτερος κύκλος έχει να κάνει περισσότερο με παιχνίδια του μυαλού. Ωστόσο, οι σκηνές είναι δύσκολο να περιγραφούν. Ειδικά στα τελευταία επεισόδια... Δεν έχει ξαναγίνει κάτι αντίστοιχο για την ελληνική τηλεόραση, θα δείτε μάχες, ξύλο και σωματική πάλη άλλων προδιαγραφών. Ωστόσο, όλα τα παραπάνω είναι γυρισμένα με ένα τρόπο που μόνο τηλεοπτική σειρά δεν θυμίζουν. Θα έλεγε κανείς πως οι σκηνές αυτές είναι τουλάχιστον κινηματογραφικές. Είναι μια σπάνια στιγμή για την τηλεόραση το "Ετερος εγώ"».

Ο Παντελής ως ήρωας θα παραμείνει εξίσου σταθερός ως επαγγελματίας;

«Καθαρός και σταθερός στις αξίες του, όπως πάντα. Μάλλον άμεμπτος. Αρα και τα πράγματα με τα οποία θα ασχολείται θα πρέπει να είναι κάπως έτσι., εξίσου ξεκάθαρα για εκείνον και το έργο που επιτελεί. Ο Παντελής είναι ένας βράχος στο σύμπαν του "Ετερος εγώ"».

Μάλλον σας έχει ιντριγκάρει περισσότερο από τους άλλους δύο ρόλους που κάνατε την προηγούμενη σεζόν...

«Δεν με ιντρίγκαρε περισσότερο από τους ρόλους του Σωτήρη στις "8 λέξεις" και του Νικηφόρου στο "Αστέρια στην άμμο". Με ιντρίγκαρε περισσότερο απ' ό,τι έχω κάνει γενικά στην ελληνική τηλεόραση. Η αλήθεια όμως είναι πως η σειρά αυτή δεν μπορεί να μπει στην ίδια κατηγορία με τις σειρές της τηλεόρασης όπως τις έχουμε συνηθίσει. Είναι μια σειρά που θα μπορούσε πολύ εύκολα να σταθεί σε οποιαδήποτε πλατφόρμα στο εξωτερικό».

Υπάρχουν σκέψεις να συνεχιστεί;

«Πραγματικά αυτή είναι η πρόθεση της Cosmote. Να κάνουμε δηλαδή έναν ακόμα κύκλο σίγουρα».

Και θεατρικά;

«Θα συνεχίσουμε με τη "Μέθοδο Γκρόνχολμ", ελπίζουμε, γιατί η αλήθεια είναι πως ζούμε όλοι μας πολύ δύσκολες περιόδους», είπε στο TV24.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved