Αρναούτογλου: «Θα το πάρεις το κορίτσι γερομπισμπίκη;» Επική η αντίδρασή του!
Showbiz

Αρναούτογλου: «Θα το πάρεις το κορίτσι γερομπισμπίκη;» Επική η αντίδρασή του!

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μίλησε για την εκπομπή του, The 2night Show, αναφέρθηκε στα ριάλιτι, αν θα επιστρέψει στο Πρωινό και ρωτήθηκε αν θα παντρευτεί μιας και έφτασε τα 46!


Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου τόνισε: «φέτος είναι πολύ δύσκολη χρονιά αλλά δεν αγχώνομαι τόσο πολύ γιατί νιώθω ότι με αυτή την εκπομπή βγάζουμε ωραίο αποτέλεσμα. Οπότε νιώθω εγώ καλά. Το ζήτημα είναι εγώ να κάνω όσο καλύτερα μπορώ τη δουλειά μου και από κει πέρα ότι είναι να γίνει, θα γίνει. Ευχαριστώ πάρα πολύ τον κόσμο που μας υποδέχηκε πάρα πολύ ωραία».

Όσο για το Big Brother και το Bachelor, ανέφερε «δεν θέλω να ανοίξω τέτοια συζήτηση. Δεν θέλω να ανοίξω αυτό το θέμα τώρα. Πραγματικά θα κάνουμε πολύ ώρα να το συζητήσουμε. Μη με βάλεις να πω τώρα για το Bachelor… Ειλικρινά… Δηλαδή είναι από τα πιο… Αυτή την εικόνα εγώ δεν μπορώ να την πιστέψω, μου δημιουργεί στεναχώρια πολλή».

Και πρόσθεσε: «Όλα τα προγράμματα τα έχω δει και κάθε φορά που υπάρχει μια πρεμιέρα προσπαθώ να κάνω τα πάντα για την δω. Είναι χρέος μου να δω τι παίζει η τηλεόραση. Παρακολουθώ τα πάντα μέχρι να βγάλω συμπέρασμα» πρόσθεσε ο αγαπημένος παρουσιαστής.

Και δεν δίστασε να πει στην Έλενα Πολυκάρπου και στην κάμερα της εκπομπής, Ευτυχείτε: «Δεν ξέρω αν κάποια στιγμή θα γυρίσω ξανά στο πρωινό. Και θέλω να πω το εξής… Κατά τη διάρκεια αυτής χρονικής στιγμής νομίζω ότι κάτι τέτοιο δεν είναι ωραίο να ακούγεται. Δεν βοηθάει κανέναν. Θεωρητικά κάνω πρωινό 8 χρόνια σερί στο ραδιόφωνο»!
Και όταν η δημοσιογράφος τον αποκάλεσε γερομπισμπίκη και πότε θα παντρευτεί, η αντίδρασή του ήταν επική!


Δείτε το απόσπασμα!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved