Διαλυνά:«Όποιος βρει την ηλικία μου, θα πάρει χρυσό ωρολόγιο»
Showbiz

Διαλυνά:«Όποιος βρει την ηλικία μου, θα πάρει χρυσό ωρολόγιο»

Η Ρίκα Διαλυνά σε μία σπάνια συνέντευξη στο Πρωινό μίλησε για όλα!

Η ηθοποιός ανέφερε: «Η ζωή μου άλλαξε εδώ και 3,5 χρόνια πάρα πολύ. Άλλαξε η διάθεσή μου, άλλαξαν τα πάντα. Ήθελα να αλλάξω σπίτι. Δεν μου άρεσαν τα μεγάλα φανταχτερά πράγματα, μου αρέσουν τα πιο απλά. Έφυγα από ένα μεγάλο σπίτι, ήρθε εδώ στο κέντρο σε ένα πολύ μικρότερο.

Έχω μεταφερθεί σε τρία σπίτια. Το καλοκαίρι μου το πέρασα στο Πόρτο Ύδρα που λατρεύω και μετά έχω και το άλλο μου σπίτι στην Κρήτη. Τώρα μένω σε τέσσερα σπίτια στην ουσία. Δεν θυμάμαι πια που έχω το κάθε πράγμα. Για να βρω κάτι που θέλω ανοίγω ψαλίδια που μου έχουν πει ή καρφώνω καρφίτσες. Μα είναι δυνατόν να ψάχνεις τα πράγματά σου κατά αυτόν τον τρόπο;»!

Και τόνισε για τα ρούχα που έχει: «Είχα πάει σε μέντιουμ. Υπνωτίστηκε και έκανε την φωνή μου που φώναζα ρούχα, ρούχα, ρούχα, ρούχα. Τα ρούχα με ακολουθούν όπου και αν πάω, δεν τελειώνουν. Ήταν 2.000 ρούχα».

Όσο για την ηλικία της, είπε: «Δεν θέλω να βλέπω τις δικές μου ταινίες, γιατί μετά δεν θέλω να βλέπω τον εαυτό μου όπως είναι σήμερα. Δεν με ενοχλεί που γράφουν για την ηλικία μου, γιατί έχουν γράψει τόσες πολλές ηλικίες που συνήθισα. Την ηλικία μου δεν την έχουν βρει ακόμα, όποιος την βρει θα πάρει χρυσό ωρολόγιο».

Εσείς πόσο την κάνετε;

©2010-2023 Gossip-tv.gr - All rights reserved