Πωλίνα: «Ποτέ δεν μπέρδεψα την προσωπική μου ζωή με την επαγγελματική»
Showbiz

Πωλίνα: «Ποτέ δεν μπέρδεψα την προσωπική μου ζωή με την επαγγελματική»

Δεν υπήρξε στιγμή στη ζωή της που "κατέθεσε τα όπλα", ήταν πάντα εκεί, στις επάλξεις της ζωής και συνέχιζε τον... πόλεμο.

Η Πωλίνα μίλησε για το αν οι καλλιτέχνες της γενιάς της δικαιώνονται αυτήν την εποχή, για την διασκέδαση των Ελλήνων, αλλά και για το αν η προσωπική της ζωή επηρέασε την επαγγελματική.

Οι καλλιτέχνες της γενιάς σου δικαιώνονται αυτήν την εποχή;

«Οι καλλιτέχνες κάθε γενιάς δικαιώνονται όταν το έργο τους αναγνωρίζεται κι αγαπιέται από τον κόσμο. Αν αναφέρεσαι στην απογείωση των '90s, τα τελευταία 7 χρόνια, θέλω να πω ότι δεν είναι δικαίωση, γιατί ποτέ δεν ήμασταν αδικημένοι, ήταν όμως πραγματικά θείο Δώρο αυτή η αναβίωση μέσα στα χρόνια της κρίσης με το φοβερό συναίσθημα να ζούμε την αγάπη των νέων ανθρώπων που λατρεύουν τα τραγούδια μας, σαν να γράφτηκαν τώρα».

-Πώς βλέπεις να διασκεδάζουν οι Έλληνες μετά από μία πενταετία;

«Στα επόμενα 5 χρόνια, δεν βλέπω ιδιαίτερες αλλαγές στον τρόπο διασκέδασης των Ελλήνων,. Ο Έλληνας πάντα θα χαίρεται και θα διασκεδάζει μ' αυτό που τον "ανεβάζει", κάτω από τις όποιες συνθήκες».

-Η προσωπική σου ζωή επηρέασε σε κάποιο βαθμό την επαγγελματική ή το αντίστροφο;

«Ποτέ δεν μπέρδεψα την προσωπική μου ζωή με την επαγγελματική. Ακόμα και στις πιο δύσκολες προσωπικές στιγμές, έχω νιώσει καταφύγιο στη δουλειά, αλλά και το αντίθετο. Κάθε κούραση ή πρόβλημα στον χώρο της δουλειάς, ξεχνιέται γυρίζοντας στο σπίτι και στην αγκαλιά των δικών σου ανθρώπων», είπε στο Λοιπόν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved