Κάτια Ζυγούλη: «Αυτή η εκπομπή είναι μια αρχή για μένα»
Showbiz

Κάτια Ζυγούλη: «Αυτή η εκπομπή είναι μια αρχή για μένα»

Είναι μαμά, σύζυγος, σύντροφος, φίλη. Η Κάτια Ζυγούλη εναλλάσσει τους ρόλους, ανάλογα με την καθημερινότητα της.

Πρόσφατα έγινε vlogger, έχοντας το δικό της κανάλι στο Youtube, με τίτλο «Katia’s stories». Παράλληλα παρουσιάζει τον τέταρτο κύκλο της εκπομπής «Ιστορίες μόδας» στην ΕΡΤ1.

Πώς προέκυψε η συνεργασία σου με την ΕΡΤ;

«Κατ' αρχάς, η συνεργασία προέκυψε με τη δημιουργό της εκπομπής «Ιστορίες μόδας», Άννα Παπανικόλα. Συνεργαζόμαστε και στο «Katia’s stories». Από κοινού αποφασίσαμε ότι το περιβάλλον της ΕΡΤ μας ταίριαζε πιο καλά».

Πώς νιώθεις στο ρόλο της παρουσιάστριας;

«Ενθουσιάστηκα, όταν κατάλαβα ότι μέσα από τις συνεντεύξεις μπορούσα να πάρω τα κλειδιά και να ανοίξω την ψυχή ενός άλλου ανθρώπου. Ένιωσα μαγικά και μοναδικά με αυτήν τη διαδικασία. Απόλαυσα κάθε στιγμή. Έχω δώσει συνεντεύξεις, έχω μιλήσει πολλές φορές για τα ίδια και τα ίδια πράγματα, ίσως και με μια έντονη διάθεση από κάποιους που κόλλησαν στην ιδιότητα μου και μόνο. Όταν βρέθηκα στη θέση να μπορώ να πάρω εγώ συνέντευξη από κάποιον και συγκεκριμένα από ένα σχεδιαστή ή ένα δημιουργό κοσμημάτων ή ένα άλλο μοντέλο και να μπορέσω να μπω στα συναισθήματα του» στις ανασφάλειες του, στην πραγματικότητα, στην έκφρασή του, όλο αυτό ήταν μαγικό. Το απόλαυσα και ενθουσιάστηκα».

Ήταν εύκολο να σου μιλήσουν;

«Ναι, ήταν. Αλλά για εκείνους και για εμένα ήταν πρωτόγνωρο το μονοπάτι που μπήκαμε και μιλήσαμε για το ανθρώπινο στοιχείο, πέραν, της ιδιότητας τους. Υπήρχαν στιγμές που συγκινηθήκαμε όλοι».

Παρακολουθείς τα νούμερα τηλεθέασης;

«Είναι ένα πολύ καινούργιο στοιχείο στη ζωή μου αυτό που αναφέρεις. Δεν είχα ιδέα τι είναι τα νούμερα τηλεθέασης. Τα άκουγα από άλλους. Δουλεύουμε με πολλή αγάπη, για αυτό που κάνουμε, μια μεγάλη ομάδα και στήνουμε την εκπομπή με πολλή φροντίδα και ενδιαφέρον. Επίσης, πιστεύω ότι η αισθητική είναι εξαιρετική και θέλω να το δει ο κόσμος και να το αγαπήσει. Είμαι πολύ υπερήφανη για αυτό το αποτέλεσμα. Και δεν είναι τα νούμερα που θα καθορίσουν τη θέση που θα πάρει αυτή η συνεργασία στην καρδιά μου. Βιώνω κάτι πολύ ξεχωριστό με αυτήν την εκπομπή και αυτό δεν καθορίζεται από τα νούμερα».

Υπήρχε η σκέψη να ασχοληθείς με την παρουσίαση;

«Υπήρχε ως προοπτική στο μυαλό μου. Πάντα έψαχνα να βρω τη θεματολογία που θα με γέμιζε και θα μπορούσα να εκφραστώ και να νιώσω ότι έχει νόημα να το κάνω. Αυτή η εκπομπή είναι μια αρχή για μένα. Ελπίζω να υπάρξει και συνέχεια», είπε στο 7 Μέρες TV.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved