Κυριακίδης: Το σχόλιο που ακούει από τη σύζυγό του όταν τον βλέπει στη "Μουρμούρα"
Showbiz

Κυριακίδης: Το σχόλιο που ακούει από τη σύζυγό του όταν τον βλέπει στη "Μουρμούρα"

Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης είναι από τα πιο αγαπητά πρόσωπα του θεάτρου, της τηλεόρασης και του κινηματογράφου.

Ο ταλαντούχος ηθοποιός και με τις δύο τηλεοπτικές του συμβίες στη δημοφιλέστατη κωμική σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα», τη Μαρίνα (Δάφνη Λαμπρόγιαννη) και την Καίτη Κίτσου (Κλέλια Ρενέση), έχει περάσει υπέροχα.

Η συνέχεια στην κωμική σειρά, που έφτασε στην 8η σεζόν, αναμένεται εκρηκτική, με γεγονότα όπως ο χωρισμός του Ηλία με την Καίτη Κίτσου. Ωστόσο, θα συμβιώνουν κάτω από την ίδια στέγη, με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Έχουν άλλωστε και την κορούλα τους, που θα τη δουν να μεγαλώνει. Για τη συνεργασία του με τη Δάφνη Λαμπρόγιαννη που υποδυόταν την πρώτη γυναίκα του, Μαρίνα, και έδρεψαν δάφνες ως ζευγάρι, είχε δηλώσει: «Είμαι τρισευτυχισμένος. Με τη Δάφνη, πλέον, ανασαίνουμε και γεννιέται ανάμεσα μας η κωμωδία. Αρχίζει ένας αυτοσχεδιασμός, ράβε-ξήλωνε. Είναι απίστευτο».

-Και με τη δεύτερη συμβία, την Καίτη Κίτσου, γράφετε ιστορία στη σειρά...

«Εδώ γεννήθηκε ένας άλλος χαρακτήρας, εκ διαμέτρου αντίθετος με τον προηγούμενο της Μαρίνας. Καταφέραμε να συμπλεύσουμε και ως χαρακτήρες και ως ηθοποιοί. Δύο χρόνια με την Κλέλια, έχουμε βρει την απόλυτη αρμονία».

-Τι σχόλια ακούτε από την πραγματική σύζυγο σας Έφη Μουρίκη;

«Τα καλύτερα. Είναι θαυμάστρια της σειράς».

-Πιστεύετε στις ικανότητες των γυναικών;

«Θαυμάζω τις γυναίκες και τις ικανότητες τους. Θεωρώ ότι η ευαισθησία σας είναι απίστευτη. Η αντίληψη, η ενδελεχής σύνθεση και ανάλυση ανθρώπινων καταστάσεων είναι μοναδική. Έχετε κι εσείς τα κυκλοθυμικά σας, αλλά δεν πειράζει», είπε στον Τηλεθεατή.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved