Τούνη - Ανδριώτου:Τέλος η φιλία τους - Τσακώθηκαν και μάθε τον λόγο!
Showbiz

Τούνη - Ανδριώτου:Τέλος η φιλία τους - Τσακώθηκαν και μάθε τον λόγο!

Η φιλία της Ιωάννας Τούνη και της Βρισηίδας Ανδριώτου έλαβε τέλος.

Θυμάστε που ήταν κολλητές, έκαναν μαζί διακοπές, φωτογραφίζονταν παρέα; Ξεχάστε το! Τσακώθηκαν άγρια και δεν υπάρχει περίπτωση να ξαναμιλήσουν ποτέ σύμφωνα με τα όσα ανέφερε η Ιωάννα Τούνη.

Τι συνέβη όμως ανάμεσα στις δύο κοπέλες;

Η Ιωάννα Τούνη έκανε το βράδυ της Κυριακής Q&A στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και οι παραπάνω από τις μισές ερωτήσεις αφορούσαν την φιλία της με την Βρισηίδα. Η Ιωάννα Τούνη ανέφερε: “Δεν μαλώσαμε… Την ξέκοψα οριστικά και αμετάκλητα! Μπορώ να συγχωρήσω πολλά πράγματα στους ανθρώπους που αγαπάω, όχι όμως και τα ψέμματα, την αχαριστία, την κοροϊδία και την διπροσωπία. Η “κολλητή” μου, λοιπόν, έπαψε να είναι κολλητή μου, όταν αποφάσισε να πάει για μπανάκι στην πισίνα γνωστού ξενοδοχείου της Θεσσαλονίκης με τον άνθρωπο που βρίσκομαι σε δικηγόρους για το “ροζ βίντεο”. Ναι! Καλά κατάλαβες…

Η “κολλητή” μου, με αυτόν που ήθελε να μου κάνει κακό και να με ξεφτυλίσει στο πανελλήνιο! Εννοείται πως παράλληλα μου είπε ψέμματα πως “τον συνάντησε τυχαία και σηκώθηκε και έφυγε αμέσως”! Αλλά για καλή μου τύχη η Θεσσαλονίκη είναι χωριό και όλα μαθαίνονται”!

Δείτε την ανάρτησή της παρακάτω αλλά και φωτογραφίες όταν έκαναν παρέα!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved