Από… μακριά και αγαπημένοι Ζέτα Θεοδωροπούλου και Παναγιώτης Ταχτσίδης!
Showbiz

Από… μακριά και αγαπημένοι Ζέτα Θεοδωροπούλου και Παναγιώτης Ταχτσίδης!

Η Ζέτα Θεοδωροπούλου στην Ελλάδα με τα παιδιά, ο Παναγιώτης Ταχτσίδης στην Ιταλία για τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις.

Το αγαπημένο ζευγάρι της showbiz, που την περασμένη άνοιξη έζησε τον εφιάλτη του Covid-19 στην πόλη Λέτσε της γειτονικής χώρας, θα περάσει χωριστά τους επόμενους μήνες.

Η όμορφη σύζυγος του διεθνούς ποδοσφαιριστή μίλησε στην «Espresso» για την παραπάνω απόφαση που πήραν από κοινού για το καλό των παιδιών τους, αναφέρεται στην περιπέτεια που βίωσαν οικογενειακώς μέσα στο καλοκαίρι όταν ο Ταχτσίδης διαγνώστηκε θετικός στον κορονοϊό, λέει τη γνώμη της για τη χρήση της μάσκας στα σχολεία, μοιράζεται μαζί μας φωτογραφίες από τα πρόσφατα γενέθλια της 5χρονης πλέον πρωτότοκης κόρης της Αφροδίτης και ως επιτυχημένη influencer με ωραίο στιλ και χιλιάδες followers στο Instagram απαντά για πρώτη φορά αν θα έπαιρνε μέρος στο «My Style Rocks».

Πώς αποφάσισες να μείνεις στην Ελλάδα χωρίς τον Παναγιώτη;

Ως γονείς πρέπει να σκεφτόμαστε πάντα το καλό και το μέλλον των παιδιών μας. Κάναμε τη συγκεκριμένη επιλογή από κοινού, αφενός λόγω των δυσκολιών στις ταξιδιωτικές μετακινήσεις και όχι μόνο που έχει προκαλέσει η πανδημία και αφετέρου επειδή η Αφροδίτη μας έπρεπε φέτος να πάει στο νηπιαγωγείο. Ενδεχομένως λοιπόν να ήταν δύσκολη η προσαρμογή της σε μια άλλη χώρα. Πέρυσι που πήγε προνήπιο, μέχρι να εγκλιματιστεί και να μάθει τη γλώσσα στην Ιταλία, ήρθε η πανδημία κι έχασε μια χρονιά.

Μέσα στο καλοκαίρι έγινε γνωστό πως ο Παναγιώτης διαγνώστηκε θετικός στον κορονοϊό. Πώς το αντιμετωπίσατε;

Γενικά οι φορείς και τα κρούσματα είναι απόρρητα. Ο Πάνος όταν διαγνώστηκε ενημέρωσε αμέσως την ομάδα του και πολύ γρήγορα ανακοίνωσαν το γεγονός τα ιταλικά media, με αποτέλεσμα να γίνει γνωστό και στην Ελλάδα. Ηταν σαν μια γρίπη, όπως όλες οι άλλες… Ηρθε σε επαφή με θετικό κρούσμα που υπήρχε στο συγγενικό του περιβάλλον και έπειτα από δύο ημέρες παρουσίασε ήπια συμπτώματα: πυρετό και ενόχληση στον λαιμό. Τότε έκανε το τεστ και βγήκε θετικό. Κράτησε μόνο λίγα εικοσιτετράωρα όλο αυτό. Παρ’ όλα αυτά μείναμε όλοι μας -ως υπεύθυνοι πολίτες- σε καραντίνα για 14 ημέρες.

Το πέρασε ανώδυνα με άλλα λόγια… Πώς είναι τώρα η υγεία του;

Το πέρασε ανώδυνα, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως ο ιός είναι ακίνδυνος, γιατί κάθε οργανισμός δεν είναι ίδιος. Υπάρχει διαφορετικό ιατρικό ιστορικό στον καθένα μας και όποιος νοσεί αντιμετωπίζει τον Covid-19 με διαφορετικό τρόπο, άλλοι με ήπια και άλλοι με πιο βαριά συμπτώματα. Σε κάθε περίπτωση πρέπει να τηρούνται τα απαραίτητα μέτρα για την κοινωνική προστασία και την αποφυγή της διασποράς του ιού. Ο Πάνος χαίρει άκρας υγείας κι έχει επιστρέψει στους κανονικούς ρυθμούς και τις απαιτήσεις της δουλειάς του.

Λίγο νωρίτερα είχες ανακοινώσει κι εσύ μέσω ενός story στο Instagram ότι βρισκόσουν σε εθελοντική καραντίνα στο Ναύπλιο, στο πατρικό σπίτι του άντρα σου, επειδή είχε ανιχνευθεί κρούσμα στο στενό σου περιβάλλον. Τι είχε συμβεί τότε;

Η ανακοίνωση ίσχυε! Λόγω του Πάνου και του κρούσματος που, όπως προείπα, υπήρχε στο στενό περιβάλλον μας, μείναμε όλοι μας οικογενειακώς σε καραντίνα, πρωτίστως για την κοινωνική προστασία και το δημόσιο καλό.

Αισθάνεσαι λίγο σαν να σε… κυνηγάει η καραντίνα από την Ιταλία μέχρι την Ελλάδα;

Ας είμαστε όλοι καλά και δεν πειράζει. Ούτως ή άλλως κάποιες ημέρες μέσα στο σπίτι ήταν σαν ένα προγραμματισμένο πλάνο διακοπών και ξεκούρασης. Ομως αυτά συμβαίνουν, και μέσα από τέτοιες δοκιμασίες καταλαβαίνεις τι πραγματικά αξίζει σ’ αυτή τη ζωή, ποιο είναι το νόημά της. Εκτιμάς αυτό το θείο δώρο που έχουμε, καταλαβαίνεις πως δεν είναι καθόλου δεδομένο τελικά, συνειδητοποιείς πως είναι ευλογία να κοιμάσαι και να ξυπνάς υγιής, εσύ και όσοι αγαπάς. Το να υπάρχει υγεία, αγάπη στην οικογένεια, που για μας είναι θεσμός, είναι ό,τι πιο σημαντικό.

Πρόσφατα γιορτάσατε τα πέμπτα γενέθλια της πρωτότοκης κόρης σας, της Αφροδίτης. Πώς είναι ως παιδί και πού μοιάζει περισσότερο ως χαρακτήρας; Σε σένα ή στον Παναγιώτη;

Η Αφροδίτη μου είναι ένα υπέροχο παιδί. Είναι το παιδί που θα ήθελε κάθε μανούλα και η αδελφή που θα ήθελε κάθε αδελφάκι. Είναι καλοσυνάτη, έχει τρόπους, σέβεται, βοηθάει στα πάντα και υπερλατρεύει τ’ αδέλφια της και την οικογένειά της γενικότερα. Επίσης είναι πολύ καλή μαθήτρια και για τα 5 χρόνια της ιδιαίτερα έξυπνη, αυτόνομη, ανεξάρτητη, με δυνατή προσωπικότητα, με έφεση στις δραστηριότητες και στον αθλητισμό. Είναι μια μίξη μας και πάνω σε αυτή τη μίξη, όπως κάθε άνθρωπος στον πλανήτη, έχει τη δική της προσωπικότητα και τον μοναδικό χαρακτήρα της.

Η Αφροδίτη δίπλα στην τούρτα FrozenΠοια είναι η άποψή σου για τη χρήση μάσκας από μικρά παιδιά στα σχολεία; Πώς σχολιάζεις το γεγονός ότι πολλοί γονείς δεν θέλουν τα παιδιά τους να τη φορούν;

Η χρήση μάσκας είναι ένα μέτρο που πρέπει να εφαρμόζουμε όπως και να με βρίσκει, θετική ή αρνητική… Αν με ρωτάς, δεν θεωρώ ότι κάνει καλό, είναι όμως απαραίτητη σύμφωνα με τα υγειονομικά μέτρα, τα οποία και τηρούμε πιστά.

Πώς κυλάει το 24ωρό σου τώρα που βρίσκεσαι πάλι μόνιμα στην Ελλάδα;

Η μέρα και η νύχτα μου είναι γεμάτες! Με την ευθύνη και φροντίδα τριών παιδιών κι ενός σπιτιού και με την απουσία του άντρα μου δεν θα μπορούσε να έχει και πολλά κενά το 24ωρό μου. (γελάει) Αλλά είμαι γεννημένη μάνα και λατρεύω το γεγονός. Νιώθω ευλογία, ευτυχία. Το να φροντίζω την οικογένειά μου δεν είναι αγγαρεία για μένα, το κάνω με αγάπη, με γεμίζει ως άνθρωπο, με χαροποιεί, είναι πλέον η ζωή μου όλη και ο λόγος της ύπαρξής μου. Παρ’ όλα αυτά, αγαπώ και τον εαυτό μου. Αν δεν το κάνω εγώ δεν θα το κάνει κανείς για εμένα. Φροντίζω να προσέχω την εικόνα μου, ασχολούμαι με το influencing και τώρα που βρίσκομαι πάλι εδώ θα είμαι περισσότερο ενεργή και διαθέσιμη, γιατί υπάρχουν οι δικοί μου να με βοηθήσουν με το σπίτι και τα παιδιά. Ετσι θα έχω τον χρόνο που χρειάζεται, αλλά και την άνεση να το αξιοποιήσω περισσότερο από ό,τι όταν βρίσκομαι εξωτερικό.

Θα σε ενδιέφερε να επιστρέψεις στην τηλεόραση μέσα από κάποια εκπομπή όπως π.χ. το «My Style Rocks», του οποίου η θεματολογία αφορά το στιλ και το ντύσιμο, θέματα για τα οποία έχεις πολλές γνώσεις;

Μου αρέσει ως ιδέα γιατί μου αρέσουν η μόδα και το στιλ. Θα ήταν ίσως το μόνο reality που θα πήγαινα. Ωστόσο, η επιστροφή στην τηλεόραση γενικότερα δεν είναι κάτι που με ιντριγκάρει, γιατί δεν έχω ανάγκη να με μάθει ο κόσμος ή να γίνω γνωστή, στην προκειμένη περίπτωση θα έδειχνα μόνο το στιλ μου.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved