Άγριες Μέλισσες: Δεν φαντάζεστε ποια είναι η σύζυγος του δικηγόρου του Δούκα
Showbiz

Άγριες Μέλισσες: Δεν φαντάζεστε ποια είναι η σύζυγος του δικηγόρου του Δούκα

Άγριες Μέλισσες: Ο Ερρίκος Θανόπουλος, κατά κόσμον Γιάννης Νταλιάνης είναι το new entry της φετινής σεζόν στη σειρά -ανάμεσα σε άλλες- και λίγοι γνωρίζουν ποια πασίγνωστη ηθοποιός είναι η σύζυγός του. 

Ο πανέξυπνος και ικανός δικηγόρος, ο οποίος εκπροσωπεί την οικογένεια του Δούκα Σεβαστού στο δικαστήριο της Ελένης με μοναδικό στόχο από την πρώτη στιγμή να την καταδικάσει σε θάνατο, αν και μισητός ως χαρακτήρας για τους τηλεθεατές, έχει ήδη δώσει ρεσιτάλ ερμηνείας στα τελευταία επεισόδια της σειράς όπου τον παρακολουθούμε.

Ο ηθοποιός, ο οποίος έχει μακρά πορεία στο θέατρο και την τηλεόραση, είναι παντρεμένος και έχει δύο παιδιά και όπως λένε όσοι τον ξέρουν είναι ένας πολύ καλός οικογενειάρχης.

Λίγοι όμως γνωρίζουν ποια είναι η σύζυγός του. Πρόκειται για πασίγνωστη ηθοποιό η οποία έχει και εκείνη στο ενεργητικό της πολύ σημαντικές και μεγάλες τηλεοπτικές επιτυχίες.

Δείτε στην gallery για ποια πασίγνωστη ηθοποιό πρόκειται:

Το ζευγάρι κρατάει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας το γάμο του και την οικογένειά του, όμως συχνά κάνει συνεργασίες στο θέατρο, αλλάζοντας ρόλους καθώς άλλοτε σκηνοθετεί εκείνος και εκείνη παίζει, αλλά συμβαίνει και το αντίστροφο. Δηλαδή σκηνοθετεί εκείνη και παίζει εκείνος.

Όπως είπε ο ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξή του στην εκπομπή Στη φωλιά των Κου Κου είναι άνθρωποι που δεν θέλουν να δημοσιοποιούν τίποτα από την προσωπική τους ζωή. Δείτε το παρακάτω βίντεο με τη συνέντευξή του.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved