Αποκλειστικό: Η Πηγή Δεβετζή στο gossip-tv: «Έχω τρελαθεί, δεν ξέρω πού κόλλησα κορονοϊό»
Showbiz

Αποκλειστικό: Η Πηγή Δεβετζή στο gossip-tv: «Έχω τρελαθεί, δεν ξέρω πού κόλλησα κορονοϊό»

Το απόγευμα της Παρασκευής (9/10) έγινε γνωστό μέσα από μια ανάρτηση του Νίκου Κοκλώνη αλλά και μέσα από μια επίσημη ανακοίνωση του OPEN πως η Πηγή Δεβετζή έχει κορονοϊό.

Η Πηγή Δεβετζή η οποία θα συμμετείχε στο show του OPEN, J2US, βρέθηκε θετική στον κορονοϊό και ανατράπηκαν όλα τα σχέδιά της.

Η ίδια, θα παραμείνει στο σπίτι της για 14 ημέρες σε καραντίνα. Παρόλα αυτά η γνωστή Ολυμπιονίκης δεν μπορεί να καταλάβει πού μπορεί να κόλλησε τον ιό, ενώ οι κοντινοί της άνθρωποι με τους οποίους ήρθε σε επαφή τις τελευταίες, έκαναν σήμερα το τεστ και βγήκαν όλα αρνητικά.

«Έχω τρελαθεί, θα σπάσει το κεφάλι μου. Δεν θα μάθω ποτέ πού το κόλλησα», μας είπε χαρακτηριστικά.

«Πήγα κι έκανα το τεστ γιατί είχα πονοκέφαλο τέσσερις συνεχόμενες ημέρες. Μόνο αυτό το σύμπτωμα είχα. Εγώ όταν έχω πονοκέφαλο ξέρω ότι είναι ή από μάτι ή από κούραση.

Αυτές τις ημέρες δεν μπορούσα να κοιμηθώ, ήμουν ανήσυχη και κατάλαβα ότι κάτι συμβαίνει. Έτσι, αποφάσισα να πάω να κάνω το τεστ», δήλωσε στο gossip-tv.gr και συνέχισε:

«Το τεστ το έκανα στο ΓΝΑ και σήμερα το ανακοίνωσα στην παραγωγή του J2US και μάλιστα μου έστειλε ο Νίκος Κοκλώνης και γιατρό στο σπίτι για να το ξανακάνω», κατέληξε.

Εμείς να της ευχηθούμε περαστικά!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved