Ζουγανέλη-Δημητρίου: Pre wedding party λίγο πριν τον γάμο! Όλες οι λεπτομέρειες
Showbiz

Ζουγανέλη-Δημητρίου: Pre wedding party λίγο πριν τον γάμο! Όλες οι λεπτομέρειες

Η Ελεονώρα Ζουγανέλη απόψε το βράδυ θα ζήσει την πιο όμορφη στιγμή της ζωής της στο πλευρό του συντρόφου της Σπύρου Δημητρίου

Αν και αρχικά είχε διαρρεύσει ότι το ζευγάρι, λόγω κορονοϊού είχε αποφασίσει να αναβάλλει τον γάμο του τον οποίο είχε ορίσει για σήμερα, 10 Οκτωβρίου, τελικά άλλαξε ξανά σχέδια και θέλησε να ζήσει την προκαθορισμένη ημερομηνία την ωραιότερη στιγμή της ζωής της.

Χθες, λοιπόν, το ζευγάρι έχοντας στο πλευρό του λίγους και καλούς φίλους οργάνωσε ένα υπέροχο pre wedding party με την Ελεονώρα να λάμπει από ευτυχία μέσα στο υπέροχο κατάλευκο νυφικό της που έμοιαζε με νυφικό.

Έχοντας στο πλευρό τους, εκτός από τους γονείς της, τους γονείς του μέλλοντα συζύγου της και τους κουμπάρους της, τη Σάννυ Μπαλτζή και τον γνωστό δικηγόρο Απόστολο Λύτρα, η τραγουδίστρια και ο σύντροφός της γιόρτασαν την ευτυχία τους που σήμερα θα επισφραγιστεί στις όμορφες Σπέτσες με τον γάμο τους.

Κάτω υπό άκρα μυστικότητα όλα στήθηκαν γρήγορα στο όμορφο νησί του Σαρωνικού και η Ελεονώρα Ζουγανέλη είναι έτοιμη για τη μεγάλη μέρα της ζωής της.

Το gossip-tv.gr, επικοινώνησε τηλεφωνικά χθες με τον πατέρα της δημοφιλούς ερμηνεύτριας και αγαπημένο καλλιτέχνη, Γιάννη Ζουγανέλη, όμως, δεν θέλησε να κάνει κάποια δήλωση!

Να θυμίσουμε πως η όμορφη νυφούλα θα ντυθεί με δημιουργία της Σήλιας Κριθαριώτη.

Δείτε φωτό από το pre wedding πάρτι του ζευγαριού χθες το βράδυ:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved