Ζουγανέλη γάμος: Η εκκεντρική εμφάνιση της κουμπάρας- Εσύ πρόσεξες το φόρεμα;
Showbiz

Ζουγανέλη γάμος: Η εκκεντρική εμφάνιση της κουμπάρας- Εσύ πρόσεξες το φόρεμα;

Ζουγανέλη γάμος: Κούκλα η νύφη αλλά το ίδιο εντυπωσιακή και η κουμπάρα του ζευγαριού.

Η Σάννυ Μπαλτζή, παντρέψει το ζευγάρι το μεσημέρι του Σαββάτου (10-10) στις Σπέτσες, μαζί με τον γνωστό δικηγόρο Απόστολο Λύτρα τη γυναικά του.

Η όμορφη κουμπάρα επέλεξε να ανατρεπτικό φόρεμα, που εκείνη θα μπορούσε να «υποστηρίξει» έτσι.

Μαύρο με μπεζ nude διαφάνειες και πουα λεπτομέρειες. Τα μαλλιά της, τα είχε πιασμένη σε χαμηλή αλογοουρά ενώ για το μακιγιάζ της επέλεξε φυσικές αποχρώσεις στα μάτια κι έντονο κόκκινο κραγιόν στα χείλη.

Και για όσους δεν γνωρίζουν, η Σάννυ εκτός από φίλη του ζευγαριού επιλέχτηκε ως κουμπάρα αφού σε εκείνη οφείλουν τη γνωριμία του.


Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη και ο Σπύρος Δημητρίου γνωρίστηκαν μια ημέρα ιδιαίτερα σημαδιακή για τον δικηγόρο... στις 9 Ιουνίου. Εκείνο το πρωί ο Σπύρος Δημητρίου είχε κηδέψει τον πατέρα του και το απόγευμα δέχτηκε ένα τηλεφώνημα από τη Σάννυ Μπαλτζή, με την οποία είναι φίλοι χρόνια.

Η τραγουδοποιός επικοινώνησε μαζί του για να του εκφράσει τη συμπαράστασή της και τον κάλεσε το ίδιο βράδυ στο μαγαζί που έχει στο Χαλάνδρι. Ο Σπύρος Δημητρίου, αν και δεν είχε διάθεση, αποφάσισε να πάει να τη συναντήσει. Δεν ήταν όμως μόνη της, καθώς μαζί της έτυχε να βρίσκεται και η Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Κι έτσι εξελίχθηκε η όμορφη ιστορία αγάπης.

Δες την κουμπάρα στη gallery

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved