Showbiz

Η αποκάλυψη της Καγιά που δεν περιμέναμε: «Θα γίνει μεγάλη ανατροπή στο GNTM»

Gossip-tv Team

Η Βίκυ Καγιά βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής Στη Φωλιά των Κου Κου και μίλησε για την τεράστια καριέρα της αλλά και για τα όσα θα δούμε σύντομα στο GNTM που σίγουρα δεν περιμένουμε! 

«H μόδα την οποία υπηρετώ από τα 14 μου χρόνια και έχω φτάσει 42, έχει κατά κύριο λόγο αγγλική ορολογία. Μιλάω αγγλικά γιατί είναι η γλώσσα της μόδας» είπε η Βίκυ Καγιά όταν ρωτήθηκε για τις απίθανες ατάκες και λέξεις που παρακολουθούμε να χρησιμοποιεί στο GNTM.

Μιλώντας για την πολύχρονη καριέρα της στο μόντελινγκ, όταν ρωτήθηκε για τους σταθμούς της πορείας της, εκείνη είπε: "Σίγουρα σταθμός μου ήταν η πορεία μου στην Ελλάδα γιατί με βοήθησε να πάω στο εξωτερικό και να κάνω καριέρα".

Κάτι που δεν γνωρίζαμε και πραγματικά σόκαρε τον Κρατερό Κατσούλη ήταν ότι η Βίκη Καγιά αποκάλυψε πως δεν μπορεί να έχει αρχείο από όλες τις δουλειές και τις συνεργασίες του παρελθόντος καθώς όπως είπε, πρέπει να πάρει στον οίκο μόδας και να ζητήσει φωτογραφίες και βίντεο που όμως είναι copyrighted και δυστυχώς αυτό δεν γίνεται.

Η Βίκυ Καγιά επίσης μίλησε και για τη διαφορά που υπάρχει πλέον στο επάγγελμα σε σχέση με τη δική της εποχή, τονίζοντας όμως πως και στα δικά της χρόνια, όταν μεσουρανούσε στις πασαρέλες, όλα έμοιαζαν μαγικά.

Όσο για το φετινό GNTM, η Βίκυ Καγιά παραδέχτηκε: «Υπάρχουν 4 παιδιά, 2 αγόρια και 2 κορίτσια που αν συνεχίσουν έτσι, πιστεύω ότι θα φτάσουν τελικό» είπε η παρουσιάστρια η οποία τόνισε πως δεν έχει ακόμα φαβορί ακόμα. Όμως, υποσχέθηκε ότι σύντομα θα δούμε μία μεγάλη ανατροπή στο παιχνίδι.

Δείτε τι άλλο αποκάλυψε η εντυπωσιακή παρουσιάστρια και κριτής.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved